Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrući teren

HSS: Maksimirski stadion propada pa ga treba prodati

'13.07.2011., Maksimirska 128, stadion NK Dinamo, Zagreb - Zavrsno uredjenje stadiona prije vecerasnje utakmice 2. pretkola Lige prvaka izmedju NK Dinamo i azerbajdzanskog prvaka Neftchi Baku. U nedos
'Sanjin Strukic/PIXSELL'
14.07.2011.
u 15:15

Podstanar Dinamo uložio je u 28 dana dvadesetak milijuna eura, pa bi Grad, koji je vlasnik, morao napraviti krov iznad tribina

Krajnje je vrijeme da SDP, HNS, HSLS, nezavisne liste Josipa Kregara i Tatjane Holjevac, koje čine vlast, prekinu s pričama i naprave nešto sa stadionom u Maksimiru, pozvao je Darko Vuletić, šef gradskog HSS-a, na konferenciji za medije simbolično nazvanoj "5 do 12". Dok još traju radovi na maksimirskom stadionu, haesesovci tvrde da je podstanar, NK Dinamo, "napravio kozmetiku i doveo stadion do visoke granice ukusa", no da bi sada Grad, koji je vlasnik, morao napraviti krov iznad sjeverne i zapadne tribine.

– Dvanaest godina klub je tražio da dobije stadion na upravljanje, a za to vrijeme u njega su uložena 73 milijuna eura. Sada je NK Dinamo u 28 dana uložio desetak milijuna eura. To je dvadesetina svote za koju se govori da će se uložiti za stadion na Kajzerici. A kako će Grad išta uložiti ako nema novca? Tko je siromašan mora ili brinuti za svoju imovinu ili je prodati da ne propada – poručio je Miroslav Rožić, inače član Izvršnog odbora Dinama, što sa stadionom.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije