Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Holding naručuje kombi za pokretni ured, obići će sve četvrti

Na jednom će se mjestu moći platiti računi, izraditi pokaz, predati zahtjeve, legalizirati...
07. siječnja 2017. u 16:43 9 komentara 3110 prikaza
holding
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/2

Za najviše tri mjeseca stanovnici 17 gradskih četvrti u svojim će kvartovima moći obaviti sve usluge vezane za Holding, a da zbog toga neće morati ići na prag raznih podružnica te zagrebačke megatvrtke, niti u središnjicu u Vukovarskoj ulici. Naime, s prvim danom ove godine raspisan je javni natječaj za nabavu kombija ili manjeg mini busa koji će koristiti zaposlenici Holdingova pozivnog centra, a procijenjena vrijednost nabave iznosi 500 tisuća kuna bez uračunatog PDV-a.

Sve na kućnom pragu

Novo vozilo koje se nabavlja bit će prilagođeno za uredsko poslovanje, a razlog iniciranja ovakve ideje i nabave novog vozila jest prilagodba i dostupnost starijim i nepokretnim sugrađanima koji će sada doslovce sve poslove vezane za Holding moći obaviti u pokretnom uredu u svome kvartu. Tako će na jednom mjestu građani moći platiti račune, predati zahtjeve za razne usluge Holdingovih podružnica, kupiti ili napuniti mjesečne i godišnje pokaze, legalizirati priključke, napraviti izmjene matičnih podataka.

– Nakon što je informacijska podrška postala dostupna kroz pozivni centar 24 sata dnevno, Zagrebački holding nastoji se dodatno približiti građanima. U komunikaciji s građanima osluškujemo potrebe i, koliko god je to moguće, nastojimo prilagođavati usluge. Mnogo naših korisnika je starije životne dobi i dolazak do naših poslovnica predstavlja im problem. Na ovaj će način, vrlo brzo, sve potrebne procese koji se odnose na naše djelatnosti moći realizirati na jednom mjestu, gotovo na svom kućnom pragu – kazao je Tomislav Jurić iz Zagrebačkog holdinga.

Čim završi postupak javne nabave, a vozilo u roku od trideset dana bude isporučeno Holdingu, građani će dobiti raspored njegova dolazaka u određenu gradsku četvrt.

Moći će se i naručiti

Prema planovima, “Holdingov ured za van” bi do 17. u mjesecu obišao sve gradske četvrti, a nakon toga do kraja mjeseca građani bi ured za van mogli i “naručiti” u pozivnom centru. Ipak, narudžba neće funkcionirati kao “taksi” služba u kojoj službenici zaposleni u kombiju dolaze odmah po pozivu, već će korisnici koji će takvim načinom poželjeti riješiti sve potrebno, dogovoriti termin – datum i sat dolaska kombi vozila u njihovu gradsku četvrt, bez obzira na to što je vozilo u prvih sedamnaest dana u mjesecu već bilo u tome istom kvartu. – Jednostavno uvodimo nove, suvremenije komunikacijske kanale – kazao je Jurić.

>>Holdingu plaćaju račune, a za struju i grijanje duguju čak 100 milijuna kuna

PROBLEM S ISPORUKOM
Nastavlja se rat oko cjepiva: EU dala ultimatum AstraZeneci, ključnu ulogu ima Hrvatica
Priprema vozila za zimu
ZIMSKA NJEGA
Posvećujemo li svojim vozilima zimi dovoljno pažnje
  • than:

    Mene samo zanima kako su to oni zamislili da to funkcionira. Vjerojatno na onaj nacin, aha, shvatili smo da jedan ne moze to obaviti pa cemo naruciti za svaki kvart po jednoga da se imaju đe đeca uhljebiti.

  • zambezi:

    A je,treba rasteretit službenice i službenike po podružnicama.

  • feel_the_coruption:

    Poštovana novinarko, istražite javnu nabavu za postavljanje parkirnih stupića po Zagrebu. Dakle zadnjih skoro 3 godine, u Zagrebu se legalno ne mogu postaviti parking stupići. Razlog je jer je Bandićev rodijak zaštitio autorski te stupiće, a kako su stavili u ... prikaži još! dokumentaciju za natječaj da svi stupići u ZG MORAJU biti isti, sve je jasno.. Stupići se mogu kupiti samo od jedne firme. tvrtke. Metal product d.o.o. i Metal product, okupljene oko Stjepana Šafrana, bivšeg predsjednika Hrvatske obrtničke komore. Ta prevara je sada raskrinkana, i sve je stalo, ali zbog Šafranove tužbe grad ne može postaviti parking stupiće niti oko bolnica, škola, vrtića. Koliko miliona kn je na taj način oprano, i na slične načine...Otkrijete ime toga tko je taj posao omogućio, tko je potpisao da stupići moraju izgledati kao oni već postavljeni – kako piše u javnim natječajima . Otkrijte ime te osobe ili tih osoba, da znamo tko krade novac preko Holdinga...Ako još ima nepotkupljenih istraživačkih novinara u HR...