Povratak na članak

Zagrebački HNS od Bandića traži povećanje sigurnosti raskrižja Klaićeva-Kačićeva

Od Bandića i odgovornih gradskih službi stoga traže jasan odgovor na pitanje - što će konkretno poduzeti da se poveća sigurnost raskrižja.
Objava 17. srpnja 2017. 639 prikaza
Popularni
 • Popularni
 • Najstariji
 • Najnoviji
Komentara 33
 • debelaberta11:

  kakvi šupljeglavi političari??! pa ovo je presmiješno! što napraviti ako je netko bezobzirni divljak koji prolazi kroz crveno? tu nažalost nema pomoći, društvo je iznjedrilo svakakve "tatine sinove" koji u životu nisu ništa radili, a voze se u autima koje ... prikaži još! običan čovjek ne može niti sanjati. to je srž problema u ovoj državi, bogati roditelji koji su pokrali državu nisu odgojili djecu kako treba, da cijene trud i rad, nego su dobili bmw-e i mercedese s 18 godinai voze kao da su sami na svijetu?! nisi u životu radili niti zaradili kune da bi ih znali cijeniti, a tu nikakvi ležeći policajci niti semafori ne pomažu!

  3 15:18 17. 7. 2017.
 • Vlaskoulicanec:

  Na tom raskrižju ima semafor, brzina je ograničena na 50 km/h, pješački prijelaz je propisno obilježen .... I kaj se tu još ima napraviti kada divljaci voze kroz crveno, divljaju sa 70-80 km/h, ne vežu se u autu, puste djecu ... prikaži još! hopsati po prednjem sitzu i onda ce svi čude ko pura dreku kada se desi nesreća? To je isto kao i priče o "ukletom" tunelu Sv. Marko na A1 iza Karlovca u smjeru Bosiljeva gdje se divljaci koji voze 180 km/h + i zabijaju u zidove tunela. Priče su išle čak do toga da je tunel uklet jer se nalazi ispod groblja!!! Neki dan na raskrižju Vukovarske i Držićeve: 7 automobila je prošlo kroz crveno u smjeru Autobusnog kolodvora iz Vukovarske!!! Pametnome dosta!

  12:23 18. 7. 2017.
 • bitfojc:

  pa ovo je slika i prilika države, HNS traži povećanje sigurnosti raskrižja??! da išta znaju o prometu znali bi da nažalost živimo u državi u kojoj svakakvi bolesnici imaju vozačke dozvole i kad netko bezobzirno prođe na crveno tu su ... prikaži još! prvenstveno zakazali roditelji u odgoju. problem u Hrvatskoj je što danas svatko ima vozačku, a to prije nije bio slučaj, kad ste zadnji put čuli da netko ne može položiti vozački? i jeste li znali da je ukinut obavezni liječnički pregled za produljenje vozačke nakon 65 godine? koja vlast koja brine za sigurnost prometa i ljudi bi ikada tako nešto dozvolila??

  1 15:24 17. 7. 2017.
 • Vito:

  ziheras: Mnogi tamo prolaze kroz crveno jer "love" zeleno. ::::::::::::::. Na žalost, prometna policija i prometni redari su dokazano lijeni pa jednostavno ne žele zarađivati na takvim "lovcima" ______ A mogli bi zaraditi "milijune", samo da se potrude i pričekaju ... prikaži još! "prometnu špicu". ________ No, i njima u to vrijeme "prometne špice" je kraj radnog vremena pa ih više nije briga niti za promet, niti za zakone, a kamoli sigurnost u prometu, glavno da što prije dođu "kući". ______ Ima jedan "motopolicajac" koji redovno naplaćuje kazne vozačima koji "ne propušatu pješake" na križanju Draškovićeve i Boškovićeve, oko 10 - 11 ujutro _____ Rekao sam mu da dođe oko 4 poslijepodne, na što mi je odgovorio: zar mi nedate odlazak doma??? ______ A kad je "prometna špica" na "zelenom valu" bi policija mogla u jednom danu "ubrati" minimalno mjesečni prihod od naplate kazni onima koji ostaju u križanju ____ Samo u jednom križanju na tom "zelenom valu" između Đamije i Savske ima po šest (6) vozila, a križanja ima devet (9) ______ Znači 9 X 6 vozača je 54 vozača X 300 kuna je 16200 kuna u proračun. ________ Neka bude 8100, 50 % ako plate odmah, a potrebno je samo devet policajaca. _______ Takvi vozači imaju novaca pa ih možete kazniti na svakom križanju, teorijski devet puta, jer oni ne shvaćaju što rade ________ Samo lijenost policije takvo ponašanje vozača to podržava

  08:37 19. 7. 2017.
 • Vito:

  zgzg1234: _______ Pogledajte na Google karti pa se zamislite - kad ste "zadnji put" bili na tom križanju??? ______ Jasno je i pregledno, nikakvih stabala nema u blizini križanja ________ Stabla u u drvoredu, a između njih su parkirana vozila ... prikaži još!la initi jedno ne ometa slobodan pogled na i u križanje ______ Samo kad ne poštujete nikoga onda je nepregledno i nejasno. --- I kad gledate u pokretni brzoglas dok pišete poruke pa ne vidite niti volan, već vozite "na pamet"

  07:58 19. 7. 2017.
 • Vito:

  U Klaičevoj ulici su tri (3) semafora u razmaku od 200 metara --- Prvi je na križanju s Medulićevom, drugi ispred dječje bolnice, treći na križanju s Kačićevom. _________ Kačićeva između Klaičeve i Kršnjavoga je dugačka 180 metara ________ PA ... prikaži još! sad nek mi netko pametan objasni kako se može osigurati da između te dvije udaljenosti buda la ne ubrza i ne prođe kroz križanje kad ne smije??? _______ Najgore od svega je što jedna autoškola ima sjedište u pješačkoj zoni, pardon, imala je do nedavno, kad su skratili pješačku zonu da bi autoškola "izašla" iz pješačke škole. _______ Kad se dogode nesreće niti jedan "novinar" ne objavljuje ime autoškole ili instruktora koji je učio buda le voziti ______ A sve dok se ne objavljuje ime instruktora i autoškole bit će buda la koje ne će poštovati zakon o sigurnosti prometa. ________ Sjetite se kako je "gardonačelnik" odgovorio roditeljima koji su zahtijevali semafor na križanju Zvonimorove i Rusanove - prskupo i preblizu drugog semafora. _______ A tim križanjem djeca idu u i iz osnovne škole, dok buda le "nagaze" i jure između Heinzelove i Šulekove - 400m- kako bi "stigli na zeleno" _______Živo se fućka "gradonačelniku" za sigurnost prometa - dobio je izbore i skupštinu, sad je oslobođen odgovornosti slijedećih četiri godine.

  1 07:34 19. 7. 2017.
 • Deleted user:

  Hrpe zastava vijore se gradom, fontane štrcaju vodu, stanovnici Kozari boka postali vječni su obožavatelji i glasači Bandića. Osim uređenog Bundeka to je više manje sve što je napravio u 16 godina i 140 potrošenih milijardi. Da bi netko civilizirano, ... prikaži još! moderno i prosperitetno vodio grad kao Zagreb naprosto mora imati građanske kulture življenja. Bandić će i dalje određivati broj novih fontana, pričati šuplje priče a Hasanbegović će nam određivati kako će se zvati zagrebačke ulice i trgovi. Perspektivno do boli, nema šta!

  2 13:15 18. 7. 2017.
 • Avatar Niškorist
  Niškorist:

  Fuj HNS !

  12:51 19. 7. 2017.
 • Deleted user:

  Bojim se da ništa od toga. Da traže preimenovanje ulica iz Klaićeve i Kačićeve u Francetićevu ili štogod, e, tu bi imali uspjeha

  20:16 19. 7. 2017.
 • Vito:

  Kad pogledam slike brzima kojom je vozio "krivac" bila je puuuno veća od dopuštenih 45 km/h na koju su brzinu "sinkronizirani" semafori "zelenog vala". _______ Ako je na semaforu bilo crveno, koji to auto ima ubrzanje da u manje od ... prikaži još! 40m dostigne brzinu veću od 45 km/h, da na slijedećem semaforu ne može normalno zaustaviti "na crveno"???

  07:49 19. 7. 2017.
 • Vito:

  przagreb: ... Osim uređenog Bundeka ::::::::::::: I Bundek je uredio isključivo za ostanak na vlasti. ______ Dobra taktika - zapusti do "neprepoznatljivost" pa prije izbora uredi tuđim novcima te objavi da si to uredio svojim novcima bez uzimanja novca iz ... prikaži još!iz proračuna grada. ________ A to redovno radi - obmanjuje javnost da troši svoje novce, dok mu "kojić drži lojtre" i laprda o "transparentnosti". _____ I sve dok će biti takvih "novinara" koji će obmane objavljivati kao istine Zagrebčankama i Zagrebčanima neće biti dobro. _______ Najava uništavanja Zagreba bilo je oblaganje nebodera na Jelačićplacu u crninu, iako je vlasnik htio obložiti taj neboder u bijelo, kako je bilo od izgradnje.

  07:41 19. 7. 2017.
 • Avatar links
  links:

  Jeli svih troje clanova HNS-a u Zagrebu suglasno???

  15:52 18. 7. 2017.
 • Deleted user:

  Zagrebački HNS-kaj to nije ona isprdak stranka?

  14:19 24. 7. 2017.
 • Deleted user:

  Nije to jedino raskršće! Križanje Selske i Horvaćanska? Apsolutno niti jedan automobil u skretanju iz Horvaćanska u Selski ne uspijeva proći pod zelenim? Zbog skretanja i vožnje ravno, auti koji skreću u Selski, puštaju aute koji idu ravno, iz raskršća ... prikaži još!ća po pet automobila izlaze kroz debelo crveno? Kao da je to netko učinio namjerno, neka se gine, neka se plaćaju kazne? A što se dešava s pješacima ili trče čak i kljakavi ili je najsigurniji prelaz "crveno"!?

  10:26 23. 7. 2017.
 • Avatar Dr Evil
  Dr Evil:

  HNS - šta oni još postoje, osim onih par koji vire hadezu iz guzice?

  11:49 19. 7. 2017.
 • kostanj:

  Na tom je raskrižju još jedan problem: vozači koji dolaze iz Kačićeve sa sjevera sreću u Klaićevu desno tako da se odmah prestroje u lijevu traku, oduzimajući prednost onima koji skreću lijevo dolazeći iz smjera juga. A, u stvari, postoje ... prikaži još! tri trake i glatko bi mogli svi ući u Klaićevu istovremeno... Realno, jasno je kako se ovima "sa sjevera" žuri - u Hochmannovu, tj. prema Trešnjevki. I to su skoro svi koji dolaze sa sjevera, što je logično (da su htjeli na zapad, mogli su u Ilicu, tj. ostaju oni koji baš idu na kraj Klaićeve ili Tuđmanov trg).

  09:31 19. 7. 2017.
 • Hrabraja:

  Kada ce napokon DIRH nekoga iz gradskog ureda za promet optuziti za nemar

  1 22:19 17. 7. 2017.
 • Avatar Dr Evil
  Dr Evil:

  Zeleni val - ne zove se tako zbog sinhroniziranih zelenih svjetala već zbog - drveća oko njega

  11:55 19. 7. 2017.
 • Vito:

  Na žalost, u vozila je "nemoguće" ugraditi ometače brzoglasnih frekvencija zbog "osobnih ljudskih prava na slobodu" _______ Sad je samo pitanje - zašto se ubojica ovog djeteta (ne mislim na djeda koji je unuku dopustio slobodu kretanja u autu) ne ... prikaži još! pozove na slobodu kretanja i odlučivanja o brzini kretanja pa ne "oživi" djete, jer je svojim autom nedopuštenom brzinom ukinuo slobodu življenja ovom djetetu

  1 08:03 19. 7. 2017.
 • Vito:

  zgzg1234: ____________ Prethodni semafor u Klaićevoj je niti 40 metara udaljen ______ Kakav to auto treba biti da ubrza u "prvoj" do 100 km/h??? ________ Za vozača znamo - buda la koja nikog ne poštuje, kamoli "nekakve zakone", još manje "semafore"

  07:45 19. 7. 2017.
 • Recite što mislite!

  Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.