Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDALI ISPISNICE

Dio HNS-ovaca u četvrtima i odborima izašao iz stranke i prešao u Ankin 'tabor'

Anka Mrak Taritaš
Foto: Žarko Bašić/PIXSELL
1/4
10.07.2017.
u 11:24

Na to se osvrnuo vijećnik Tomislav Stojak te dodao da je to mali broj vijećnika. Više od 75 posto njih, dodao je, ostalo je u stranci

Nakon potpisivanja koalicije HNS-a i HDZ-a na državnoj razini, od 78 HNS-ovih vijećnika gradskih četvrti i mjesnih odbora, iz stranke je izašlo njih dvadesetak. Tu je činjenicu iznio HNS-ov zastupnik u Skupštini Tomislav Stojak na svom Facebook profilu dodajući da je više od 75 posto vijećnika ostalo u stranci.

– Nadam se da ćemo neke ponovno vidjeti u HNS-u jer su počeli javljati da su ipak možda prenaglili sa svojom odlukom o izlasku – istaknuo je Stojak. Oni koji su odlučili popuniti i predati ispisnice, dodaje, bit će članovi nove stranke koju osniva Anka Mrak Taritaš, no dio je odabrao djelovati nezavisno. Stojak se, pak, priprema za unutarstranačke izbore u zagrebačkoj podružnici, a upravo se njegovo ime spominje kad je riječ o čelnoj funkciji.

Komentara 22

MA
majmudin
12:12 10.07.2017.

Anka partizanka...

Avatar arhaika
arhaika
12:54 10.07.2017.

zasto se ne procesuira kriminal u gunji? ne kuzim zasto se kriminal i afere partije stite od progona.

BA
batman
12:31 10.07.2017.

Krmača 400 kg...🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije