Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dječji Halloween

Histerične električne bundeve i maskirani tulum za djecu

bundeva (1)
Tomislav Miletić
29.10.2013.
u 11:00

U prostorijama Laboratorija zabave djeca će moći raditi pokuse kojima će dočarati duhove

Eksperimenti sa šumećim, fluorescentim tvarima, pokusi u sklopu kojih će statičkim elektricitetom pokušati dočarati duhove... samo su dio Halloween tuluma koji Fora radionice priređuju s Laboratorijem zabave.

U prostorijama na Trnjanskoj cesti djeca će moći slušati i strašne priče, sudjelovati u maskiranom tulumu, raditi histerične električne bundeve, a prijaviti se mogu na laboratorijzabave@gmail.com. Cijena je 40 kuna po osobi, a tulum počinje u četvrtak u 18 sati.

– Noć vještica sastavljena je od čudne znanosti – čudni napitci, ljigave tvari, smiješne kemijske reakcije i efektna svjetla. Na taj način ćemo djecu zainteresirati za fiziku – rekla je Željka Babić, osnivačica Fora radionica, znanstvenih radionica za djecu, te dodala da je ideja potaknuti znanstvenika u djeci. 

>>Fora radionica za djecu – uče 
o moru, voću i izrađuju robote

>>Budite spremni za Noć vještica! Evo kako napraviti unikatni ukras

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije