Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ŠTAKORIZACIJA'

Gradski vijećnik objavio snimku dva štakora u kanti za smeće: Ovo je 500m od zgrade Čistoće

Foto: Twitter/Screenshot
07.01.2023.
u 11:12

Kaže kako je snimka nastala taj dan na autobusnoj stanici u Heinzlovoj ulici kod INE, što je otprilike 500 metara od zgrade Čistoće

Nestranački vijećnik zagrebačke Gradske skupštine iz Kluba Mosta Trpimir Goluža jučer je na društvenim mrežama objavio snimku na kojoj se može vidjeti kako iz jedne kante za smeće u Zagrebu istrčavaju dva štakora.

Video je naslovio "Zgb štakorizacija". Kaže kako je snimka nastala taj dan na autobusnoj stanici u Heinzlovoj ulici kod INE, što je otprilike 500 metara od zgrade Čistoće.

Građani u komentarima prozivaju gradsku vlast, a jedan je istaknuo kako je "opće poznato" da parkirna mjesta u blizini kontejnera u Zagrebu često ostaju prazna upravo zbog štakora.

Komentara 7

Avatar Purgerdragovoljac
Purgerdragovoljac
08:25 09.01.2023.

Logičan slijed događaja u metropoli. Grad je zatrpan smećem, pa hrane za štakore ima u izobilju i oni se nekontrolirano razmnožavaju. Sljedeća je pojava kuge koju ti glodavci prenose......

AN
Anezka
23:58 07.01.2023.

Slatke pametne životinjice

RA
Raff2
07:58 11.01.2023.

Štakori iz Platforme se šire gradom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije