Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSTOJI BOLJA PONUDA

Gradska plinara Zagreb možda prvi put u povijesti neće metropolu opskrbljivati plinom

Zagreb: Plinara povodom 10. ro?endana darivala svoje korisnike u poslovnici
Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/3
27.05.2024.
u 21:17

Danijela Dolenec, zamjenica gradonačelnika Zagreba, istaknula je kako rezultati natječaja još nisu poznati te ih, do objave službenih, neće komentirati

Gradska plinara Zagreb Opskrba možda prvi put u povijesti neće Zagrepčane opskrbljivati plinom s obzirom na to da je na natječaju Hrvatske energetske regulatorne agencije najbolju ponudu za područje Zagreba dao mali distributer iz Međimurja. Kako navodi HRT, Međimurje plin dalo je ponudu od 10 centi manje po megavatsatu od onoga što je ponudila Gradska plinara Opskrba.

"Direktor je objašnjavao da je to dogovarao s vlasnikom u suradnji s gradonačelnikom. Ne znam koje su to kompetencije i znanja gradonačelnika u plinskom biznisu da bi otišao tako rapidno s cijenom i ugrozio dobivanje natječaja za opskrbu plinom Grad Zagreb", rekao je Vlatko Kottnig, predsjednik Sindikata distribucije plina i plinske tehnike Hrvatske.

"Ako odluka HERE bude konačna, a svi znamo da je to u srijedu, onda će to biti jako crni dan i za Zagrebačke i gradsku plinaru, a pogotovo za Tomaševića, a najviše za radnike, koji vrlo moguće ostaju na cesti", naveo je Mislav Herman, potpredsjednik Gradske skupštine (HDZ).

Danijela Dolenec, zamjenica gradonačelnika Zagreba, istaknula je kako rezultati natječaja još nisu poznati te ih, do objave službenih, neće komentirati. 

 

GALERIJA Preko dva parkirna mjesta, na invalidsko ili nasred ceste: Evo kako se sve parkiraju Hrvati
Zagreb: Plinara povodom 10. ro?endana darivala svoje korisnike u poslovnici
1/20

Komentara 8

VS
vrbe.sadim
07:21 28.05.2024.

Je li utvrđeno može li Međimurje plin isporučiti potrebnu količinu plina i tko će odgovarati ako ta tvrtka to neće biti u stanju?

ZG
zgrio
04:53 28.05.2024.

Znači li to da će biti manji iznosi na računu ili će nam biti objašnjeno da to ne ide nas?

TO
TomekZagreb
22:53 27.05.2024.

Smanjite broj prekomjerno zaposlenih, lupača pečata po uredima, pa ćete Gradu moći ponuditi konkurentniju cijenu. Pošta ne gubi klijente zbog cijena konkurencije, već zbog loše usluge. Kapitalizam...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije