Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
preuređenje

Gradska kavana za dva mjeseca konačno otvara svoja vrata

'20.04.2013., Zagreb -  Gradska kavana na Trgu bana Josipa Jelacica zatvorena zbog navodnog preuredjenja iako je lokal preuredjen prije nekoliko godina.  Photo: Marko Lukunic/PIXSELL'
'Marko Lukunic/PIXSELL'
22.10.2013.
u 18:00

Zatvorena je u siječnju zbog rekonstrukcije kanalizacijskog i ventilacijskog sustava te prostora za pušače

Zatvorili su je u siječnju uz obrazloženje da se preuređuje, a svi su radnici završili na Zavodu za zapošljavanje. Najprije je najavljeno da će se zatvoriti na tri mjeseca, a potom da je otvaranje u rujnu. No i dalje je zatvorena.

Brojni se građani već pitaju zašto je potrebno toliko vremena da se prostor preuredi i strahuju da će njihovo omiljeno mjesto podno katedrale – Gradska kavana na Trgu bana Jelačića – na kraju završiti kao ruglo grada skriveno iza oronulih plakata poput kavane Medulić ili kavane Korzo. Ipak, prema najnovijim informacijama, Gradska se kavana otvara za dva mjeseca.

– U dogovoru s gradskom upravom odlučeno je da se Gradska kavana otvara između 16. i 20. prosinca ove godine – najavila je Žaklina Trbović iz Uprave za marketing Auto Zubaka koji je od 2009. godine zakupac tog prostora.

Podsjetimo, Auto Zubak prije tri je godine uložio oko deset milijuna kuna u preuređenje kavane, a u siječnju je zatvorena zbog rekonstrukcije kanalizacijskog i ventilacijskog sustava, uređenja prostora za pušače i prilagodbe za dodatne ponude.

>>Omiljena zagrebačka kavana danas je tek tužan prizor

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije