Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZG street art

Građani sami prijavili zidove za ukrašavanje

grafit Branimirova
Foto: ilustracija
20.04.2016.
u 19:30

U petak od podneva na zidu u Branimirovoj, najpoznatijoj gradskoj lokaciji za grafite, pojavit će se onaj posvećen upravo Zagrebu

Veliki grafit posvećen Zagrebu osvanut će ovog petka na zidu u Branimirovoj. Najpoznatija zagrebačka lokacija za grafite tek je prva koja će biti ukrašena u sklopu akcije “ZG street art” koju pokreće radijska postaja Enter.

U idućih nekoliko mjeseci oslikat će se više neuglednih lokacija, a za ukrašavanje grafitima prijavili su ih sami građani. U petak od 12.30 sati program Entera prenosit će se uživo iz Branimirove 41 za vrijeme ukrašavanja zida.

Komentara 1

RT
ribaric.tomislav
15:47 21.04.2016.

to su oni sto malaju po kucama i zgradama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije