Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA ČISTE ULICE

Grad kupuje 77 i pol tisuća brezovih metli

Čistoća
Foto: Goran Jakus/PIXSELL
09.05.2018.
u 08:18

Tvrtka koja će se javiti na natječaj mora imati na umu da isporučiti treba lepezaste, ali i obične metle, i to s određenim brojem šiba

Lepezastih i običnih, 77.600 brezovih metli za 1,8 milijun kuna nabavlja Grad za potrebe Holdinga i Vodoopskrbe i odvodnje.

 

Također, traži se tvrtka koja će i, osim samih metli, isporučiti i tri tisuće drški, a na natječaj se može javiti do 6. lipnja. Kako stoji u oglasniku javne nabave, 11 tisuća metli mora biti lepezastih te tri puta dužno šivanih žicom s najmanje 80 brezovih šiba, dok se običnih, s najmanje po 60 šiba, traži 60 tisuća.

Isto tako, 6100 komada metli mora biti 'motano i kuhano' te 'grijano', a sadržavati moraju od 80 do sto šiba.

Metle su to koje će uglavnom koristiti Čistoća jer upravo one jedne su od glavnih sredstava za rad djelatnicima te Holdingove podružnice koji se svakodnevno brinu o urednosti zagrebačkih ulica.

 

Ključne riječi

Komentara 8

DU
Deleted user
19:59 09.05.2018.

Dakle, gradonačelnik se više neće slikati samo kak dela na vrtu, trči i vozi bicikl. Skužil je da treba nekaj novoga. To bu mu dobro pristajalo. I ekipi - pratećoj. Samo nek najave kad buju letili, da ne izlazimo na ulice...znate...golubovi, gačci....gradksa uprava...

Avatar bokolo
bokolo
23:27 09.05.2018.

Znak komunizma za nas malo starije

EM
emojmile
02:14 10.05.2018.

Obzirom na normalne cijene opet ce netko uzet milionce. Boze spasi Hrvatsku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije