Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na Strossmayerovom trgu

Gotovo 10.000 posjetitelja na ZZZagreb Delimano food festivalu

Foto: Sanjin Strukić i Tomislav Miletić za Pixsell, Edin Tuzlak
1/8
08.06.2017.
u 10:45

Predstavili su se novi gastrotrendovi, jele zdrave palačinke, a posjećene su bile i kulinarske radionice

Gotovo 10 000 posjetitelja predefiliralo je Strossmayerovim trgom za vikend, gdje je na ZZZagreb Delimano food festivalu nove kulinarske poslastice predstavila organizatorica Lana Klingor Mihić.  

Uz svoja već standardna jela poput Ham Steaka s Meggle maslacem sa začinskim biljem i Tzatziki janjetine, festival je ponovo ponudio i nešto novo, pa je dio gastro priče slagao i popularni chef Andrej Barbieri sa svojim brudetom od mrkača i sendvičem s roast beef-om, a jednako dobro prošle su i venezuelanske Arepe, glazbenika, ali i vrsnog kuhara Ricarda Luqea.

Dobra glazba, zdrave palačinke spremljenih te kulinarske radionice, dječji kutak ili puko odmaranje na ljetnim ležaljkama, obilježile su ZZZagreb Delimano food vikend. 

Organizatori već pripremaju novi gastrofestival u Puli, u blizini amfiteatra, od 15. do 22. srpnja u sklopu Pula Film festivala.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije