Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZZZagreb Delimano Food Festival

Birajte: brudet ili kobasa od 30 cm

01.06.2017.
u 10:46

Delicije koje će se moći kušati od petka osmislili su Lana Klingor Mihić, Andrej Barbieri, Ricardo Luque...

Strossmayerovim će trgom u petak “zavladati” delicije na još jednom festivalu ulične hrane.

Na tradicionalnom ZZZagreb Delimano Food Festivalu posjetiteljima će se nuditi meniji koje su pripremili pobjednica Celebrity Masterchefa Lana Klingor Mihić i poznati chef Andrej Barbieri, a moći će se kušati i tri vrste venezuelanske arepe (punjena kukuruzna peciva) po receptu Ricarda Luquea. Barbieri je pak osmislio roast beef sendvič i brudet od muzgavaca, a služit će se i burger s plavim sirom, Snoppy Doggy Dog domaća kobasica od 30 centimetara, ham steak od 700 grama koji se paca u marinadi još od utorka...

– Festival je koncipiran tako da kroz prihvatljive cijene i kvalitetnu ponudu hrane i pića privuče sve one željne novih gastroizazova – kaže Lana Klingor Mihić dodajući da će se ove godine svaki dan održavati i kulinarske radionice s naglaskom na zdravu hranu, a pripremaju i posebne happy hour promocije kada će se dijeliti nagrade te kutak za ljubitelje kave u sklopu kojeg će se moći probati i specijalni kokteli.

Manifestacija traje do ponedjeljka, a ulaz se ne plaća. 

Komentara 1

Avatar davcro
davcro
11:03 01.06.2017.

opaka je ova kobasa od 30 cm

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije