Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrsna kuharica

Žiri Masterchefa dobio je žensko pojačanje!

masterchef
Foto: Nova TV
1/5
18.04.2015.
u 09:15

Ove nedjelje još jedan kandidat napustit će MasterChef, a da kandidatima neće biti ništa lakše već teže, vidjet ćemo već u prvim minutama kada će o njihovoj sudbini odlučivati još jedna nepca.

Zajedno s uigranim triom, sud će donositi i Marina Gaši, pridružena članica žirija, inače suvlasnica i šefica poznatog restorana u Novigradu, a kandidatima je u svom prvom obraćanju poručila -Ja bih vam savjetovala da uvijek budete opušteni, koncentrirani, da razmišljate što radite i da nikada ne pretjerujete. Pravilo manje je više – uvijek pobjeđuje!

Hoće li Marina svojim komentarima oduševiti kandidate ili će im natrljati sol na ranu vidjet ćemo u ove nedjelje. -Stvarno mislim da te neke predrasude da su muškarci bolji kuhari i chefovi treba staviti sa strane i da treba doći vrijeme žena- kazala je odlučno Elena.

 Posebno sretan bio je Dario koji je sa smiješkom na licu dodao:-Samo da je žena! Ja volim žene pa neka žene i ostanu u žiriju. Ipak je bitno i žensko mišljenje tako da mi je drago što je napokon jedna članica žirija žena.

Pobjednik posljednjeg izazova imat će priliku odabrati glavnu namirnicu s kojom će natjecatelji kuhati u Testu kreativnosti. Iako će Radovan upozoriti da ovom odabiru ovisi puno toga, između švoja, svinjskog karea i sipe, odluka će pasti na sipu, a ovaj odabir nevoljko će pasti i kandidatima. Ante je tako rekao da obožava sipu od malih nogu, Ivana je izjavila kako su njezina 'životna iskustva sa sipom nepostojeća', a posebno nesretna bila je Mišel: -Nikad je u životu nisam radila, nikad je nisam jela, nikad je nisam čistila, nikad nisam radila ništa sa crnilom, znači nula bodova. Panika me uhvatila iste sekunde!

S obzirom na prijašnja iskustva kandidata, prije početka izazova, Andrej je kandidatima poručio: -Nemojte se precijeniti, vaša jela su često malo prefantaziozna, a tehnički ispod zahtijevane izvedbe. Molim vas izaberite jednu točnu sredinu između vaših sposobnosti, namirnica i želja.

Kandidati će za kuhanje imati 50 minuta unutar kojih će morati izvesti sve kulinarske čarolije kako bi izbjegli odlazak iz showa. Oni koji uspiju u tome, njihov ostanak u showu, barem privremeno, bit će osiguran, a oni koji ne zasluže, idu u – Stres test.

-Mislim da mi danas ne gine stres test-uvjerena je bila Dina koja se neće usrećiti sa sipom, dok će za razliku od nje, Dario biti pun elana -Teško je izmijenit čovjeka koji kuha non-stop tradicionalna jela. Cijelo vrijeme idem ziheraški, kuham ono što kuham i doma tako da je ovo sve za mene novo- kazao je Dario siguran u svoje jelo te dodao: „Ja tek učim ovdje, potpuni amater!“

Ove nedjelje u Stres testu najlošije kandidate očekuje vrlo jednostavan zadatak – kopirati jelo gošće kuharice Marine Gaši za 30 minuta!

Koliko će u tome uspjeti i kojemu kandidatu će Stres test biti posljednje kuhanje u MasterChefu doznajte u nedjelju od 22 sata na Novoj TV!

>>Borba za ostanak u MasterChef kuninji se zahuktava, žiri više nema milosti za propuste

>>Emilija ispala iz MasterChefa, presudilo joj Martinino loše upravljanje timom

Komentara 1

ZP
zpadjen
23:39 18.04.2015.

Ovo je nedopustivoo. Ne smije biti nit u žiriju, nit Marina Gaši, nit Lidija Kralj, nit Daniela Kramarič, nit bilo koji vlasnik restorana. Ovo je ionako neozbiljan show, jer osim A. Barbierija, ostali članovi nisu komercijalni kuhari. Danas je čak 2,045 ljudi čitalo moj blog zvjezdani restorani. Jređđđđ Jer osim Damira Fabijanića i mene, nitko ne piše sirovu istinu o gastronomiji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije