Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kultno mjesto

Funk Klub u Tkalči velikim tulumom danas proslavlja dvadeseti rođendan

Funk Klub
01.04.2023.
u 17:11

Nova etapa crowdfundinga za dokumentarni film o Funk klubu počinje velikom prvoaprilskom proslavom

Crowdfunding za dokumentarac o Funku nastavlja se proslavom okruglog 20-og rođendana tog kluba koji se nalazi u zagrebačkoj Tkalčićevoj ulici danas. Osim klupske glazbe o kojoj će već od 15 sati brinuti DJ D-GREE, a nakon njega i ABOP te DJ-i M.I.L.E. i FELVER sve do dugo u noć, posjetitelji će moći saznati više o kampanji i donirati za snimanje dokumentarca o Funk klubu.

Ovom kampanjom želimo namaknuti novčana sredstva za produkciju dokumentarca koji će ostati kao trajna bilješka svih vremena koje smo proživjeli i onih koja ćemo tek doživjeti. Želimo pretočiti dvadeset godina uspomena kojih se sjećaju generacije u jedan sjajan dokumentarac o malom klubu u srcu Zagreba.

- Funk je uvijek bio mjesto za pravu škvadru koja se zna provesti - rekao je Darko Rundek i dao podršku snimanju dokumentarca. Glumac Asim Ugljen u Funku je izvodio večeri poezije, a njegov kolega Marko Torjanac dodaje kako će dokumentarac o Funku sadržavati puno zanimljivosti o dnevnom i noćnom životu Zagreba. Osim njih, podršku su iskazali i brojni DJ-i koji su neizostavni akteri od samoga početka djelovanja kluba.

Funk Klub osnovan je 1. travnja 2003.  s idejom alternativnog pristupa klupskoj sceni, Funk klub je postao mjesto glazbe, pokreta, susreta i razgovora, mjesto gdje su generacije stvorile uspomene koje ih čine ljudima kakvi su danas, ali gdje uspomene i dalje stvaraju novi naraštaji, kroz više od 4000 raznih glazbenih, kazališnih i drugih događanja organiziranih u
proteklih 20 godina do danas.

Tijekom crowdfunding kampanje od početka ove godine održavaju se različita besplatna događanja, a nagrade za podršku podijeljene su u stupnjeve, gdje uplaćeni iznosi osiguravaju nagrade koje uključuju naljepnice, majice, posebne pakete najma prostora i druge znakove pažnje. Svi koji izraze podršku dobivaju nagradu, ovisno o
uplaćenom iznosu.

- Dokumentarac je priča o generacijama ljudi koji su u ovih dvadeset godina prošli kroz Funk. Nova etapa kampanje počinje 01.04. velikom proslavom rođendana na koju su pozvani svi -  rekao je Valentino Božić iz Funk kluba.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Stradun
Stradun
18:28 01.04.2023.

Prvotravanjska proslava, vjerojatno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije