Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CENTAR ZAGREBA

FOTO Zbog jakog vjetra dio prozora pao na pločnik u Vlaškoj: 'Dobro da nitko nije prolazio'

Foto: čitateljica Večernjeg lista
1/2
04.02.2023.
u 12:50

Zagrepčani u centru uplašili su se kada je sa zgrade, čini se, pao dio prozora na pločnik. Fotografiju s mjesta događaja poslala nam je i čitateljica koja je navela kako je malo nedostajalo da netko bude ozbiljno ozlijeđen

Zagreb je, kao i ostatak Hrvatske, danas na udaru jakog vjetra koji je uzrokovao brojne probleme u gradu. Intervencije o porušenim stablima stižu iz svih krajeva grada, a nekoliko je prometnica i zatvoreno jer su stabla onemogućila vozačima da prođu. U intervencijama zbog jakog vjetra zasad nije bilo ozlijeđenih, što je za Večernji list potvrdila i zagrebačka policija.

Ipak, Zagrepčani u centru uplašili su se kada je sa zgrade, čini se, pao dio prozora na pločnik. Fotografiju s mjesta događaja poslala nam je i čitateljica koja je navela kako je malo nedostajalo da netko bude ozbiljno ozlijeđen.

Foto: čitateljica Večernjeg lista

Prozor je navodno pao na Vlaškoj ulici, na samom križanju s Draškovićevom.

''Dobro da nitko nije prolazio. Ovdje je inače stalno puno pješaka. Minutu nakon pada prolazila je majka s dvoje male djece'', pojasnila je čitateljica. 

Kontaktirali smo i policiju vezano uz ovaj događaj koja nam je potvrdila kako oni nisu zaprimili dojavu, stoga nisu upoznati s detaljima ovog incidenta. 

Inače, čitatelji su nam slali fotografije i snimke posljedica jakog vjetra, isto možete učiniti i vi slanjem na e-mail adresu: dojavi@vecernji.net.

>> VIDEO Jak vjetar srušio stablo na Remizi

Ključne riječi

Komentara 16

PE
Pendrek57
18:25 04.02.2023.

A vidjaj ti ovi do bezkrajnosti isaranih fasada od maloumnika i to u strogom centru. Sta radi Thomas protiv toga? Sramota da nam tako izgleda glavni grad. Teska sramota.

DU
Deleted user
16:27 04.02.2023.

dobro je.. da nisu stanari poispadali kroz prozor..

Avatar kvasac60
kvasac60
13:51 04.02.2023.

Šta je tu čudno??Malo dalje od Trga je sve trulež...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije