Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'zagreb voli i nerođene'

FOTO/VIDEO Prosvjednici protiv pobačaja ispred Skupštine: 'Trudnoća nije bolest'

Prosvjed ispred Stare gradske vijećnice zbog dodjele nagrade "Zagrepčanka godine" Mireli Čavajdi
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/5
31.05.2023.
u 11:38

"Ovim putem šaljemo poruku Tomislavu Tomaševiću i "gospodi"  iz Možemo: Niti je trudnoća bolest, a niti je pobačaj  benigno kontracepcijsko sredstvo, nešto što će se "odraditi" između kave na špici i večernjeg izlaska"- poručili su iz Hrvatskog bila"

Ove godine Grad Zagreb dodjelom svojih nagrada promiče kulturu smrti i manipulira svoje građane na temu dostupnosti pobačaja, poručili su iz Udruge Hrvatsko bilo čiji su prosvjednici jutros uoči proslave Dana grada u Ćirilometodskoj držali transparent kojim se jasno protive dodjeli nagrade za Zagrepčanku godine Mireli Čavajdi. 

-Dvije nagrade iz ovogodišnjeg opusa u svojim obrazloženjima promiču eklatantne neistine o nedostupnosti pobačaja u Hrvatskoj i Zagrebu, te ustavom definirani priziv savjesti  smatraju "preprekom ka zdravlju".Stoga ovim putem šaljemo poruku Tomislavu Tomaševiću i "gospodi"  iz Možemo: Niti je trudnoća bolest, a niti je pobačaj  benigno kontracepcijsko sredstvo, nešto što će se "odraditi" između kave na špici i večernjeg izlaska"- poručili su iz Hrvatskog bila. 

Dodaju i kako je kultura i svjetonazor koje sadašnja gradska vlast želi nametnuti građanima Zagreba predstavlja svjetovno viđenje jedne moralno devijantne ideološke manjine, pri čemu se Tomašević ne preza upotrijebiti niti sredstva represije i zabrane.

-Na njegovu žalost, Zagreb nije slijep i vidi njegovu posvemašnju nesposobnost od uništavanja gradskih tvrtki i financija,  poplava, brisanja braniteljskih murala, ukidanja roditeljskih poticaja, prometnog kolapsa, pa sve do prekrivanja grada smećem i nepokošenom travom. Kada se to sve sabere, izgleda da su u  dvije godine njegovog mandata pobačaj i briga za određene seksualne manjine jedini Tomaševićev posao, te je zadnje vrijeme da se on probudi iz svojeg raznobojnog sna i shvati da Zagreb voli i nerođene!- zaključili su.

Prosvjed ispred Stare gradske vijećnice zbog dodjele nagrade "Zagrepčanka godine" Mireli Čavajdi
1/5

Podsjetimo Čavajda je na sjednici Gradske skupštine održanoj krajem travnja odabrana kao dobitnica nagrade Zagrepčanka godine, što je i onomad izazvalo žestoko protivljenje dijela oporbe. Kako se tada navelo u obrazliženju nagrade, Čavajda je žena čije su okolnosti vezane uz prekid trudnoće zbog zloćudnog tumora bebe u proljeće prošle godine temeljito potresle društvo.

Komentara 2

VI
Vita1
09:58 01.06.2023.

Podrška svima koji se bore za život nerođene djece.👍🏻

JS
John_Smith
13:50 02.06.2023.

ljevičari su licemjerni i kontradiktorni. htjeli bi da istospolni udomljavaju ali istovremeno ne bi htjeli da se djeca rađaju. sprovode kulturu smrti i nenaravnih načela, a i tako nas je sve manje, nema tko raditi. Oni bi da istospolni odgajaju djecu o nove istospolne i da ne rađaju a i da se olakša ubojstvo nerođenih i da se što manje djece rađa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije