Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dugonajavljivani radovi

FOTO, VIDEO Počeli radovi na rušenju derutne zgrade u Paromlinskoj 17

Zagreb: Uz jako policijsko osiguranje počelo rušenje zgrade u Paromlinskoj 17
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/17
26.09.2023.
u 11:32

Krajem godine Grad planira započeti jednu od najvećih investicija u mandatu, rekonstrukciju Paromlina, za koji kažu da će postati najveći društveno-kulturni centar u zemlji

Uz jako policijsko osiguranje jutros je počelo dugonajavljivano rušenje derutne zgrade u Paromlinskoj 17. Kako su ranije najavljivali iz Grada, krajem godine planiraju započeti jednu od najvećih investicija u mandatu, rekonstrukciju Paromlina, za koji kažu da će postati najveći društveno-kulturni centar u zemlji. Stoga u susjedstvu takvog zdanja, dodali su, ne žele imati derutne zgrade iz kojih se širi nesnosan smrad smeća, a osim sumnjivih tipova, u njih zalaze još jedino glodavci.

– Ugovor za kućne brojeve 15 i 17 trebao bi biti sklopljen do 15. kolovoza, a naručen je i projekt rušenja Paromlinske 21 koji bi trebao biti dovršen do 13. srpnja – kako su ranije kazali iz Grada koji će objekte ukloniti o svom trošku. Isto planiraju učiniti i s bivšom zgradom Zagrebačke banke koja se također nalazi u Paromlinskoj.

VEZANI ČLANCI: 

Podsjetimo, nju je nakon javnih pritisaka gradske uprave početkom lipnja krenuo rušiti privatni investitor koji ju je kupio još 2018. godine te ondje planira izgraditi poslovni centar. 

GALERIJA Grad ruši i ostala 'rugla iza ugla' u Paromlinskoj, evo kad će bageri sve sravniti

Zagreb: Uz jako policijsko osiguranje počelo rušenje zgrade u Paromlinskoj 17
1/14

Komentara 1

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
23:03 26.09.2023.

Društveni-centar?Daj objasni ljudima o čemu se dela!Ovo vam je legalni objekt za skvotere iz cijelog svijeta!Ovo je sramota kaj delaju iz Zagrebu!Tko je vama dal glas?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije