Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predivna gesta

FOTO Stigao je poziv upomoć: Zagrebački vatrogasci nisu čekali ni sekunde da spase macu koja je zaglavila

Foto: JVP Zagreb
1/6
31.12.2022.
u 13:01

Šokirana mačka nakon dvadesetak minuta je spašena te će moći u miru dočekati Novu godinu, u kojoj će, nadamo se opreznije gledati gdje hoda.

Stara godina umalo je mogla završiti kobno za mačku koja se šećući jutros zagrebačkom Šalatom našla u borbi za mačji život kada je upala u pukotinu u zidu. Panično mijaukanje odmah je počelo, a ubrzo su ga čuli susjedi koji nisu mogli do nesretne životinje stoga su pozvali 193.

Zagrebački vatrogasci u koordinaciji sa Azilom Dumovec stigli su na mjesto intervencije već za nekoliko minuta i počeli akciju spašavanja. Budući da se do životinje nije moglo doći, morali su koristiti i motornu pilu ne bi li spasili prestravljenju mačku.

Foto: JVP Zagreb
Foto: JVP Zagreb
Foto: JVP Zagreb

Šokirana mačka nakon dvadesetak minuta je spašena te će moći u miru dočekati Novu godinu, u kojoj će, nadamo se opreznije gledati gdje hoda.

- Osam života je ostalo ovoj mačkici koju smo danas spasili iz pukotine u zidu - našalili su se vatrogasci na Facebooku na račun devet mačjih života.

Ključne riječi

Komentara 2

A2
a220
14:40 31.12.2022.

spasi macu, ali ljude depopuliraj

Avatar 20006777
20006777
13:41 31.12.2022.

Za svaku pohvalu i pruka građankama i građanima Hrvatske budite sigurni kod svojih vatrogasca sve će učiniti i maksimalno će se potruditi da vam spase sve što se spasiti može pa pod cijenu da i svoj život stave na kocku ali sve to vatrogasac zaboravi i samo mu je cilj da spasi sve što se spasiti može kao i u ovome i mnogim drugim slučajevima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije