Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAK POZVAO NA OPREZ

FOTO Ne vidi se prst pred nosom. Gusta magla nad Zagrebom

Magla u Zagrebu
Foto: Večernji.hr
1/4
08.12.2023.
u 15:50

Maglovito će, prema vremenskoj prognozi DHMZ-a, biti i u subotu.

U petak u poslijepodnevnim satima, oko 15:30, nad Zagrebom se spustila iznimno gusta magla koja je stvorila gotovo filmske prizore diljem glavnog hrvatskog grada. Zbog guste magle oglasio se i HAK koji je upozorio vozače da budu oprezni u prometu. 

Magla u Zagrebu
1/3

– Povećana gustoća prometa na zagrebačkoj obilaznici (A3) između čvorova ZAGREB ZAPAD i ZAGREB ISTOK u smjeru Lipovca. Molimo korisnike za pojačan oprez. Magla mjestimice smanjuje vidljivost u unutrašnjosti. Kolnici su mjestimice vlažni i skliski. Na cestama u unutrašnjosti zbog niskih temperatura moguća je poledica, osobito na mostovima, nadvožnjacima i vijaduktima. Pojačan je promet na gradskim cestama i obilaznicama. Vozače upozoravamo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama i na put ne kreću bez zimske opreme – javio je HAK iza 15:30.

Maglovito će, prema vremenskoj prognozi DHMZ-a, biti i u subotu. – Umjereno do pretežno oblačno, u unutrašnjosti i maglovito. Do sredine dana uglavnom na sjevernom Jadranu mjestimice malo kiše, a u gorskim i središnjim predjelima malo snijega. Poslijepodne ponegdje sunčana razdoblja. Vjetar slab, na Jadranu lokalno umjeren sjeverni i sjeverozapadni, uz obalu ujutro i bura – javlja DHMZ. 

Najniža jutarnja temperatura zraka u subotu će biti od -5 do 0, na moru od 2 do 7 °C. Najviša dnevna temperatura od -1 do 4, na Jadranu između 8 i 13 °C, dodaje DHMZ u prognozi za subotu.

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Zagreb u jesenskom ruhu: Pogledajte kako magla prekriva istočni dio grada

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar CroViper
CroViper
16:03 08.12.2023.

Da, spustila se gusta magla...

Avatar KmicaSKvarta
KmicaSKvarta
17:01 08.12.2023.

Ne biva to gusta magla iznad Zagreba, već to bila hrabra vojska

OL
olujasviholuja
16:09 08.12.2023.

Pak će se ovima anti(fašistima) ystase🤣

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije