Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krenule pripreme

FOTO Paviljon u Zrinjevcu dobio skele slične onima kao na katedrali. Doznajemo zašto

Zagreb: Paviljon na Zrinjevcu 'ukrašen' skelama
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/12
09.10.2023.
u 15:32

U povodu Artupunkture na Zirnjevcu će se postaviti "Rezonanca nepredvidivog", ujmetnička instalacija Ivane Franke koja je 2020. u Japanu krasila fasadu Muzeja za umetnost u Jokohami

Jel ovo neki štos, kaj se događa, pitaju se danas Zagrepčani koji šeću Zrinjevcem gdje su se čitavog dana oko glazbenog paviljona pistavljale skele. Nalik su onima kakve već neko vrijeme ima zagrebačka katedrala, no na Zrinjevsu se ne postavljaju zbog poslijepotresne obnove, paviljon je u dobrom stanju, već u umjetničke svrhe. 

U četvrtak, naime, počinje treće izdanje Artupunkture, platforem ta kulturu i umjetnost u čijem će se sklopu do 13. studenog na više lokacija u gradu održati niz uzbudljivih izložbi, instalacaij, performansa, okruglih stolova, radionica, projekcija i razgovora.

U povodu Artpunkture na Zirnjevcu će se postaviti "Rezonanca nepredvidivog", ujmetnička instalacija Ivane Franke koja je 2020. u Japanu krasila fasadu Muzeja za umetnost u Jokohami. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije