Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATAN OGLAS

FOTO Na Njuškalu za milijun kuna prodaje stan u zgradi Glavnog kolodvora u Zagrebu

Foto: Njuškalo
1/22
28.01.2022.
u 13:30

Da, dobro ste pročitali. U zgradi Glavnog kolodvora u Zagrebu postoji stan i sada je na prodaju. Pogledajte kako izgleda.

Prodaje se stan u Glavnom kolodvoru, ne na Glavnom već u samoj zgradi zagrebačkog Glavnog kolodvora. Ovaj u najmanju ruku neobičan oglas pojavio se prije nekoliko dana na Njuškalu, a u kratkom vremenskom roku pogledalo ga je gotovo 10 tisuća ljudi.

– Prodaje se željezničarski stan u samoj zgradi Glavnog kolodvora s prekrasnim pogledom na Trg kralja Tomislava i najpopularniji dio zagrebačkog Adventa! Stan se nalazi u istočnom krilu, na drugom katu, a sastoji se od dvije velike prostorije/spavaće sobe te još jedne velike prostorije koja trenutačno služi kao kuhinja i blagovaonica te prostrane kupaonice – tvrdi oglašivač, agencija Prestige nekretnine Miodraga Lacića. 

Foto: Njuškalo/UESyndication/PIXSELL

Foto: Njuškalo/UESyndication/PIXSELL

Za trosobni stan do 64,48 m² traži se 139.900 eura, odnosno nešto više od milijun kuna što, iako na prvu zvuči puno, ispada kao jedan od povoljnijih stanova s obzirom na lokaciju jer kvadrat vas u ovoj računici stoji 2185 eura, što je ispod prosjeka cijene kvadrata u metropoli.

"Najveća prednost – blizina Glavnog kolodvora"

Doduše, budući vlasnik imao bi dosta posla oko uređenja, no oglašivač kao glavnu prednost navodi jedinstvenu lokaciju i sugerira mogućnost da se stan pretvori u tri apartmana.

Foto: Njuškalo/UESyndication/PIXSELL

– Stan je zbog specifičnog rasporeda moguće prenamijeniti u čak tri manja apartmana, što bi bila idealna investicija s obzirom na specifičnu lokaciju i zgradu u kojoj se stan nalazi – stoji u oglasu.

Foto: Njuškalo/UESyndication/PIXSELL

Nadalje, stan, stoji u oglasu, ima priključak na vodovod i kanalizaciju, a u oglasu se naglašava da su svi papiri čisti.

Očekivano, ovaj oglas izazvao je brojne reakcije na društvenim mrežama. Tako se jedan komentator na Twitteru šali kako je najveća prednost stana blizina Glavnog kolodvora.

Foto: Njuškalo/UESyndication/PIXSELL

Inače, isti je stan bio na prodaju i 2018. godine kada je ponuđač za njega tražio 1,1 milijun kuna.

Komentara 31

LL
lijepa_li si
14:10 28.01.2022.

40i pete ùšao neki dotepenec, oslobodio ga i prisvojio, nit stanarine, nit režija...kao nositelju stanarskog prava nova demokratska vlast mu omogućila otkup za šaku siće?

TO
tow
14:31 28.01.2022.

Potpuno ludilo. I zbog tog jednog stana (kako je uopće moguće da netko ima privatni stan tamo?), Glavni kolodvor ne može povući EU sredstva za obnovu. Jer EU sredstva su samo za javne zgrade. Ista situacija je i sa zgradom HAZU-a te sa bivšim studentskim domom Stjepan Radić.

DU
Deleted user
15:31 28.01.2022.

Da je prostitucija kod nas legalna ovo bi vrijedilo čudo :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije