Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROVJERILI SMO

Pitali smo zagrebačke skupštinare: Znaju li koliko otpada proizvode i koliko će vrećica morati kupovati?

28.01.2022.
u 13:00

Dobrović je prvak u razdvajanju otpada, a Klisović glavni u svojoj zgradi.

Komentara 3

KO
komentatorv3
15:24 28.01.2022.

Tip s kapacitetima za bit “glavni u svojoj zgradi” sad nam je predsjednik skupstine LOL

DU
Dudek
20:42 29.01.2022.

Čovjeka možeš školovat. Nemože ga naučiti misliti. Zdravim razumom.Smeće u vrećice. PLASTIKA se svagdje zabranjuje? Svjet je ludnica u Zagrebu je cetrala!

Avatar Cohen
Cohen
15:12 28.01.2022.

U malim stanovima i stanovima bez balkona, ljeti niti u svima ostalima nema uvjeta za "čuvanje" smeća dok se velike vreće napune. Da, svakako uvesti i vreće manje od 20 lit. Trebat će regulirat i odgovornost vlasnika druge, treće ii n-te nekretnine za propuste unajmitelja i sudjelovanje u kaznama u zgradama 2,3 i n, osim u nultoj u kojoj on stanuje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije