Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krvavi sukob

FOTO Detalji drame u Zagrebu: Policija uhitila napadača s nožem, on im preminuo na ulici

Zagreb: U incidentu na raskrižju Savske i Vodnikove jedna osoba smrtno stradala
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/6
11.10.2023.
u 12:50

Policijskim službenicima, kažu iz PU Zagrebačke, građani su naveli da su dvojica muškaraca prije dolaska policije trčala po cesti te da je svladani muškarac drugog muškaraca napao nožem i zadao mu ozlijede. Budući da je bio agresivan i da se pokušao udaljiti s mjesta događaja, savladali su ga i potom pozvali policiju i hitnu medicinsku pomoć te su ga zadržavali do dolaska policije

Noćas, oko jedan sat, kako doznajemo iz PU Zagrebačke, policija je zaprimila dojavu o sukobu dvojice muškaraca na raskrižju Vodnikove i Savske ulice. Dolaskom na mjesto događaja zatečena su dvojica muškaraca, od kojih su jednog od njih građani svladali i zadržali.
 
Policijskim službenicima, dodaju, građani su naveli da su dvojica muškaraca prije dolaska policije trčala po cesti te da je svladani muškarac drugog muškaraca napao nožem i zadao mu ozlijede. Budući da je bio agresivan i da se pokušao udaljiti s mjesta događaja, savladali su ga i potom pozvali policiju i hitnu medicinsku pomoć te su ga zadržavali do dolaska policije.

VEZANI ČLANCI: 

Na mjestu događaja policijski službenici su preuzeli nadzor nad svladanim napadačem, koji je i nadalje pružao aktivan otpor i pokušavao se udaljiti s mjesta događaja zbog čega su mu stavili sredstva za vezivanje. Za to vrijeme hitna medicinska pomoć pružala je medicinsku pomoć ozlijeđenom muškarcu.
 
U jednom su trenutku na mjestu događaja policijski službenici uočili da je napadač ostao bez svijesti, zbog čega su odmah od djelatnika hitne medicinske pomoći, koji su bili prisutni na mjestu događaja, zatražili pružanje medicinske pomoći. Nakon pokušaja pružanja medicinske pomoći i neuspjele reanimacije od liječnika hitne medicinske pomoći konstatirana je smrt navedenog muškarca. Riječ je o 30-godišnjaku.

VEZANI ČLANCI: 

Ozlijeđeni muškarac, 24-godišnjak, prevezen je u Kliniku za traumatologiju te je utvrđeno da je lakše ozlijeđen iako ima više reznih rana po tijelu. Kriminalističko istraživanje još uvijek je u tijeku.

Komentara 16

KA
Karloho
12:57 11.10.2023.

Tko su ti muškarci ,javnost bi trebala znati?

DU
Deleted user
14:09 11.10.2023.

Nije politički korektno napisati da se radi o sukobu migranata. Ali da su vikali kakav pozdrav iz drugog svjetskog rata već bi objavili sve do trećeg koljena.

ZG
zg1985
13:31 11.10.2023.

jucer u parizu i berlinu,danas i u vasem gradu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije