Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
strava u zagrebu

FOTO U središtu Zagreba pronađen mrtav mlađi muškarac, sumnja se na napad nožem

Zagreb: U incidentu na raskrižju Savske i Vodnikove jedna osoba smrtno stradala
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/7
11.10.2023.
u 11:51

Do krvavog obračuna, kako navode svjedoci, došlo je oko tri sata ujutro, a sve je počelo vikom i naguravanjem nekoliko osoba. Iz PU Zagrebačke doznajemo kako je očevid još uvijek u tijeku, a više informacija bit će poznato po njegovu završetku

Na pješačkom prijelazu na križanju Savske i Vodnikove rano jutros pronađeno je beživotno tijelo, kako doznaje Jutarnji 30-godišnjeg muškarca. 

VEZANI ČLANCI: 

Do krvavog obračuna, kako navode svjedoci, došlo je oko tri sata ujutro, sve je počelo vikom i naguravanjem nekoliko osoba, a sumnja se i na napad nožem. Iz PU Zagrebačke doznajemo kako je očevid još uvijek u tijeku, a više informacija bit će poznato po njegovu završetku. 

Komentara 3

Avatar R2D2
R2D2
12:18 11.10.2023.

Nema detalja radi li se o doktorima i inženjerima, nekako mi "baca" na njih? Pozdrav gđama merkl i fon lažljivoj uršuli

LO
Lolita3
13:18 11.10.2023.

Doktori se naguravali sa inženjerima?

Avatar LooneyToney
LooneyToney
13:16 11.10.2023.

Nesuglasice oko Muha meda? 🤔

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije