Naslovnica Zagreb ZG Život

Finalna večer Međunarodnog festivala vatrometa prebačena za srijedu

U finalnoj večeri bit će proglašen i najbolji vatromet
18. lipnja 2019. u 09:33 1 komentara 2484 prikaza
Vatromet na Bundeku
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/3

Prošli vikend spektakularnim izvedbama krenulo je 19. Međunarodno izdanje festivala vatrometa na Bundeku i dovelo nam vodeće europske ekipe koje su svojim piromuzičkim izvedbama oduševile brojne posjetitelje. Jedna od najpopularnijih manifestacija visoko kotira u svjetskim piromuzičkim krugovima i jedinstvena je u ovom dijelu Europe. Nakon fantastičnih europskih prvaka Heron Fireworks, koji su svojim zavidnim dugogodišnjim iskustvom oduševili posjetitelje u petak 14.06.2019., u subotu je red došao na estonske čarobnjake Pycrom!! Izvevši neobične piromuzičke kreacije pokazali su zašto su jedna od najtraženijih piromuzičkih ekipa u Sjevernoj Europi!

Festival vatrometa PROMO Vatrometna rapsodija na ovogodišnjem izdanju Festivala vatrometa!

U muzičkom dijelu nastupio je Željko Bebek i raspjevao mnogobrojne posjetitelje, koji su tražili i po nekoliko biseva. Nažalost zbog loših vremenskim uvjeta-grmljavinskih pljuskova, samo finale nije se moglo održati u nedjelju, pa su organizatori, kako bi publici ipak mogli priuštiti finalnu večer sa najnovijim piromuzičkim atrakcijama, veliko finale prebacili na srijedu 19.06.2019!

Kako ij je publika prozvala „Gospodari paljenja neba“-Pirotehnika Mirnovec priuštiti će publici nezaboravan piromuzički doživljaj taman prije „prvih ljetnih prazničkih spajanja“, a u muzičkom dijelu nastupiti će Gazde!

Naravno i za najmlađe pripremili su Dječji vatromet, veliki luna park i humanitarno puštanje lanterni za pomoć udrugama Krijesnica i Veliko srce malom srcu, koje su ove godine u velikom broju krasile zagrebačko nebo!

Večernjakova biciklijada Biciklisti na Bundeku Večernjakova biciklijada: Dobro smo se proveli ali i oznojili. Dogodine opet

U srijedu nas očekuje i zadnji krug nagradne igre „Iz svijeta vatrometne čarolije u zabavne ljetne avanture“! Svi posjetitelji kupnjom ulaznice ulaze u nagradno izvlačenje za jednodnevnu ulaznicu u Fun park Biograd!!

U finalnoj večeri biti će proglašen i najbolji vatromet! Odlična zabava i spektakularno piromuzičko finale, koje će ove godine biti začinjeno dodatnim atrakcijama iz svijeta vatrometa, zasigurno će kao i protekla dva dana priuštiti mnogim posjetiteljima dobar provod i predivne slike na zagrebačkom nebu.

Matija Vuica
Iskroji svoj život
Matija Vuica: Unikati i rad po mjeri nikada neće izaći iz mode

A1 izdvaja za Vas