Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
„Zagreb County A Taste Above“

Film Turističke zajednice Zagrebačke županije u borbi za titulu najboljeg svjetskog turističkog filma

Jaska: Vinarija Dvorska vina Šoškić
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
1/6
21.03.2023.
u 10:00

Film povezuje gledatelje sa sukreatorima društvenog, turističkog i gastronomskog života u Zagrebačkoj županiji kroz prizore i zvukove prirode, izrade domaćih specijaliteta, kušanja vina i domaćih proizvoda

U borbi za titulu najboljeg svjetskog turističkog filma CIFFT Circuit 2023. našao se i promotivni film Turističke zajednice Zagrebačke županije. „Zagreb County A Taste Above“ film koji promovira županijske Vinske ceste trenutno s dvostruko više bodova vodi drugoplasirani katalonski film, iako se stanje na ljestvici, poručuju iz Turističke zajednice, sljedećih se tjedana i mjeseci može promijeniti. 

– Sudjelovanjem na ovogodišnjem CIFFT Circuit, Turistička zajednica Zagrebačke županije želi povećati vidljivost među globalnim dionicima turističkog gospodarstva te pokazati svoju predanost izvrsnosti i inovativnosti u turističkoj komunikaciji, što vjerujemo da će i završni rezultat potvrditi – rekla je direktorica županijske Turističke zajednice Ivana Alilović.

Foto: Turistička zajednica Zagrebačke županije

Za produkciju filma pobrinula se produkcijska kuća „Sekunde Digital“, a video kao takav dio je strategije promocije Zagrebačke županije na digitalnim platformama diljem emitivnih turističkih tržišta. Film povezuje gledatelje sa sukreatorima društvenog, turističkog i gastronomskog života u Zagrebačkoj županiji kroz prizore i zvukove prirode, izrade domaćih specijaliteta, kušanja vina i domaćih proizvoda.

U kategoriji turističkih proizvoda, ispod filma Zagrebačke županije nalaze se i promotivna videa iz Japana, Indonezije i Portugala, a film „Zagreb County A Taste Above“ možete pogledati ovdje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije