E, ako igdje nađete jeftinije pizze, tjesteninu...
Iako nosi ime po talijanskoj pokrajini Toskani, na meniju se može naći sve, od roštilja i kontinentalne ribe do salata, lazanja, tjestenina i pizze.
Komentari 35
Ovo je nekoć bila jako lijepa zgrada...
da nazalost sve je unisteno nista se nije promjenilo od 45g svaka zgrada je drukcije boje ktomu je jos devastirana to izvana s glavnih ulica aa u haustore nesmes ni videt strasno za videt najbolje se vidi nedjeljo ujutro dok nema ljudi
Nekada je Zg bio pun jeftinih dobrih restorana. Sve su uspjeli upropastiti. Čuj kroasan za doručak? Od toga ću se najesti.
nekad davno sam tu ponekad jeo ako je to sto mislim nije se imalo a bilo jeftino pa sam cesto navraco mislim da se zvao subicevac bila je linija I uzimalo se vec servirano za gladna usta I za cjenuu bilo je super graha I dobrih kobasica u njemu ali uz to samo dvi snite kruha za mlada gladna usta
Sretno im,probat cu....Al jednom smo mi u firmi narucili pizze za 20kn,umjesto 30-35 kao inace....Samo jednom,vratili se ovima za 35.
Boi sam tamo nema dugo, jer radim blizu, probao tu pizzu i nikad više. Ne znam da li sam ikad jeo lošiju. Katastrofa tijesto, kiseli paradajz sos... užas. Baschijera koja je bila prije njih je prema njima imala vrhunsku pizzu, a bila je loša. No tko mi ne vjeruje neka proba.
Reklamiti
Među skupljim u gradu i još naplate 2 kn kutiju od kartona za dostavu, stvarno inovativno.
jela sam ručak tamo prvi dan, morate uzeti u obzir da je ta cijena adekvatna količini koju dobiješ na tanjuru... ja se nisam ni približno najela... zvala sam ih i za marketing, pa je gđa šefica bila jaaako neugodna
Ha, ha, kruasan, kava i sok astronomskih 18 kuna! Da ne govorimo da je to nikakav doručak.
ovaj ce bit hit pol godine, godinu a onda ce lagano jedan odletit s posla, pa drugi pa kljucu bravu. nema tu kruha. zato nam je turisticka drzava u banani jer svakakvi skorojevici otvaraju ugostiteljstva. nema veze jel zavrsio ugostiteljsku, sveti duh ili koncar. sve oni znaju, sve imaju. od rostilja do gableca? daj molim te. suplje price za malu djecu i one koji pojma nemaju. a o tome da je najjeftiniji i pogotovo uz to da drzi kvalitetu moze prodavat kumicama na placu. jeftin marketing
meni nije uopce jasno zasto je toliko popularna Talijanska kuhinja u Hrvatsoj, a pogotovo ZG. A da ne govorim na Jadranu, gdje ima vise pizzerija nego konoba u bilo kojem mjestu. Mislim, jasno mi je da je tako u Njemackoj, UK, Americi i inace u zemljama gdje je lokalna gastronomija katastrofa - ali, barem ja smatram, imamo odlicnu nasu hranu a stalno se pise o pizzama i gdje se jede najbolja pasta. Pa yebiga, ako mi se to jede, uzmem auto i za 3 sata sam u Italiji. Treba da se nasa gastronomija razvija.
Pa i nije bas nesto posebno jeftino. Ove pizze (buduci da nije navedena koja pretpostavljam ona jeftinjarija) za 30tak kuna imas i sa dostavom. Je bez sokica nekog (osim, kada imaju akcije pa daju sokic), ali tko pije sok sa pizzom uopce ?!?! A dok platim prijevoz, uzmem pivo. Jeftinije mi kod kuce....
A cijena parkinga?
Lepinje pretvrde, kao kamen su, nisu uopće jestive..
Kompaaa....baci je tu meni na tipkovnicu paš vidit tko je terminator.
guzda muni je tu dubru
Kako su na sva zvona bacili reklamu, odosmo mi u Toscanu u Šubićevoj na ručak. 13,30 restoran pun, na blagajni ovaj lik sa slike i 2 zbunjena, zmotana konobara. Nakon točno 25 minuta prišao nam je konobar da bismo naručili. Naravno, na stolu nema jelovnika pa nam ga donese. Nakon toga opet 25 minuta čekanja da priđe. Za to vrijeme ispraznilo se dosta stolova ali nitko ne kupi prljavo posuđe, ljudi ulaze i sjedaju za prljave stolove. Žena za stolom do našeg probala neko tjesto u poluzdjeli servirano, ostavila sve i izašla van uz riječi fuj. Pomislim, pa ne može biti baš tako gadno. Uglavnom napokon naručimo 2 odreska od soma (panirano, nema veze sa somom, mljevena riba iz škrinje, odreske kakve možete kupiti u Lidlu) i krumpir salata, a kcer narući punjenje lignje. Ne dolazi sve istovremeno, nego naravno prvo ove dvije porcije sa odreskom od soma i tzv krumpir salata. Pojedemo nas dvoje, ja do pola jer u trenutku kad sam pronašla u krumpir salati dijelove nečijeg odreska, prestajem jesti, ali nista ne govorim da njima ne ogadim jelo. Lignje još uvijek čeka kcer, nas dvoje odemo van zapaliti, sve skupa prošlo oko pol sata, dolaze lignje. Nisam željela probati ali mala kaže da su bile ok. Odrezak soma je bio veličine malo većeg mobitela a tanak oko 2 mm. Sve u svemu jad i bijeda. Za 18 kuna sam mogla pojesti burek, popiti jogurt i počastiti se nekim desertom. Nikad više!
I kaj sad, svi bi trebali klopati vani a ne kuhati doma zdrava tradicionalna jela te setati po trgovackom centrima??? Bolesno..
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Hm, da. Natjerati i ove socialističke lezileboviće iznad, da malo skrpaju fasadu. Izgleda ko Berlin Alexanderplatz za vrijeme ruske okupacije.