Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Dva manijaka u Zagrebu prevrnula montažni wc nakon što je u njega ušla trudnica

Nasilnici su odmah pobjegli, a žena je sama uspjela izići iz prevrnutog kemijskog wc-a i bila je, kažu svjedoci, u šoku.
17. kolovoza 2019. u 14:05 16 komentara 7097 prikaza
Most slobode, Ljeto na Savi
Foto: Slavko Midžor/Pixsell

Posjetitelje Ljeta na Savi sinoć je šokirao incident koji su pripredila dvojica muškaraca ispod Mosta slobode. Oni su, naime, prevrnuli montažni wc u koji je netom prije ušla trudnica u 7. mjesecu trudnoće.

NAPADAČ U BIJEGU Novi napad u Splitu: Ovaj put nastradao voditelj poslovnice McDonald'sa?

Kako piše portal Zagrebancija, pozivajući se na priču očevidaca, žena je otišla na wc, a nedaleko na stepenicama sjedila je skupina mladića. Kad je trudnica ušla u wc, dvojica su se zaletjela i prevrnula ga.

Riječ je o supruzi vlasnika Bara 45, koja je otišla u wc nakon čega su se dvojica mladića zaletjela i srušila ga. Nasilnici su odmah pobjegli, a žena je sama uspjela izići iz prevrnutog kemijskog wc-a i bila je, kažu svjedoci, u šoku. Odmah se uputila k liječniku na pregled i ona i beba su dobro, navodi se.

očevid Uspio pobjeći i doći u bolnicu Užas na Pantovčaku: Prišao mu s leđa i nekoliko puta udario ga sjekiricom za meso u glavu

Zagrebačka policija je dobila poziv u petak oko 20.50 sati ali na mjestu događaja nisu zatekli ni trudnicu koja je odvezena na pregled niti muškarce koji su pobjegli. Dodali su kako nije napravljena nikakva materijalna šteta. 

Provala
OPREZA NIKAD DOSTA
Većina provala u domove ostane nerazriješena, lani je samo u Zagrebu bilo gotovo četiri tisuće provalnih krađa

A1 izdvaja za Vas

  • Tomo_zna:

    Vani na bilo kakvim većim događanjima stalno je policija u ophodnji i svojom VIDLJIVOM prisutnošću miče ovakve budale od nauma da rade gluposti..to kod nas rijetko višam osim na političkim skupovima...kazna za ovo je edukacija za roditelje jedno 40 sati ... prikaži još! da moraju pohađati socijalnu službu bez obzira jeli direktor ili neki sirotanović, a kazna za ove dembile svakako radni logor na 6 mjeseci..nikakav "rad za opće dobro" kojeg kao institut treba ukinuti jer se masovno zloporabljuje..samo duži zatvor Glina/Lepoglava ili kraći boravak van slobode ali teški rad. Samo to te može iskupiti. Možda.

  • Mirko_Motika:

    osuditi ih na par godina zatvora pa se više to ne bi ponavljalo. ali kod nas će dobiti uvjetnu i nikom ništa

  • Savski_pijesak:

    Pokusaj dvostrukog ubojstva jer amonijak je mogao ugusit zenu,zanima me zasto se SDP zalaze za legalizaciju droga kad je jasna veza izmedu upotrebe droga i ovakvih incidenata