Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPADAČ U BIJEGU

Novi napad u Splitu: Ovaj put nastradao voditelj poslovnice McDonald'sa?

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
15.08.2019.
u 22:58

Prvo je napadnut verbalno, a onda i fizički

Ispred McDonald'sa koji se nalazi u sklopu splitskog trgovačkog centra Joker jučer je oko 16 sati napadnut 40-godišnjak.

Prvo je napadnut verbalno, a onda i fizički, a počinitelj je zatim pobjegao. Prema neslužbenim informacijama riječ je o upravitelju poslovnice koji je naknadno zatražio liječničku pomoć, piše Slobodna Dalmacija.

Težina ozljeda još nije poznata, a policija provodi istragu kojom će utvrditi sve činjenice i okolnosti događaja. 

Podsjetimo, u posljednje vrijeme napadi u Splitu su učestali. Tako su prije tjedan dana dvojica mlađih putnika napali vozača Prometa kojem je udarcem šake u glavu slomljena arkada, a na meti je bio i turist iz Francuske kojem je slomljena čeljust

Splitske ulice su već mjesecima poprište i brutalnih obračuna taksista, a naguravanja, tučnjave i agresivni ispadi postali su svakodnevni. 

U srpnju je sve šokirao napad 42-godišnjaka na Bačvicama koji je nožem ozlijedio četvero ljudi, a nekoliko dana nakon toga nožem je napadnut francuski turist koji je pokušao spriječiti krađu svojih stvari.

Ključne riječi

Komentara 19

DU
Deleted user
23:30 15.08.2019.

Statistički, Split je srce Balkana.

SM
san.martino
06:52 16.08.2019.

Nakotilo se primitivaca u splitu gradu...

BA
balaba
03:21 16.08.2019.

Katastrofa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije