Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMETNI KAOS

Dvije prometne nesreće u Zagrebu. Stvaraju se velike gužve

Prometna nesreća
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/2
29.09.2017.
u 15:11

Nema ozlijeđenih, a policijski očevid kojim će se utvrditi uzrok nesreća je u tijeku

U Zagrebu u Ulici Savezne Republike Njemačke u smjeru Velike Gorice u 13.17 sati sudarili su se kamion i automobil, a kamion je tom prilikom udario u zaštitnu ogradu, pišu 24 sata.

Nema ozlijeđenih, a policijski očevid kojim će se utvrditi uzrok nesreće u je tijeku. U smjeru Velike Gorice počele su se stvarati velike gužve.

Prometna nesreća
1/7

Druga prometna nesreća dogodila se na Aveniji Marina Držića, gdje se automobil oko 11.30 sati prevrnuo na krov.

Došla je Hitna pomoć koja je vozača odvezla u bolnicu. Okolnosni nesreće nisu još poznate. Na terenu je policija koja obavlja očevid. Svjedoci kažu da su intervenirali i vatrogasci koji su izvlačili unesrećenog. 

Prometna nesreća
1/8
Ključne riječi

Komentara 3

BE
BeroII
17:17 29.09.2017.

Nakon što auto koji je sudjelovao u prometnoj nesreći u Držićevoj, "obrade stručnjaci" vučne službe, procjenitelji mogu samo proglasiti "totalku". Ja bi više od polovice štete fakturirao toj vučnoj službi. Niti znaju, niti im se hoće.

BL
Blomberg
20:23 29.09.2017.

Od tih slika ima ih po 3 istih " super" prikazano.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije