Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
benzinska na udaru

Dvije godine zaredom za Uskrs opljačkan isti zaposlenik

crobenz
Goran Jakuš/Pixsell
04.04.2010.
u 13:03

Pljačkaš je upao u postaju u subotu oko 22.10 sati i zaprijetio revolverom. Tamo se osim dvojice zaposlenika našlo i dvoje kupaca. Preplašeni zaposlenik predao je razbojniku novce, nekoliko desetaka tisuća kuna.

ZAGREB - Crobenzova postaja na Aveniji Dubrovnik ponovo se pred Uskrs našla na meti razbojnika, kao i lani kada je isti zaposlenik, T. K. (25), bio meta razbojnika. Pljačkaš je upao u postaju u subotu oko 22.10 sati i zaprijetio revolverom. Tamo se osim dvojice zaposlenika našlo i dvoje kupaca. Preplašeni zaposlenik predao je razbojniku novce, nekoliko desetaka tisuća kuna.

Odnijeli računala, miševe, LCD televizore...
Oko 1.20 sati u subotu ujutro na djelu su uhićeni mladi lopovi i to pri provali u Udrugu hrvatskih invalida Domovinskog rata. Policiji je dojava stigla od građana a ispostavilo se da su dvojica 19-godišnjaka i jedan 17-godišnjak ušli u prostorije, odnijeli računala, miševe, LCD televizore, zvučnike, diktafone i ostalo. Odnijeli su robu na drugu adresu pa se vratili po još. Jedan od starijih mladića čuvao je stražu čučeći u grmlju gdje je i uhićen. Odvedeni su na obradu.

Ukrali tri parfema
Osim toga, 16-godišnjakinja i njen otac dovedeni su na obradu zbog krađe tri parfema, u vrijednosti 1866 kuna, iz dućana Sepora u Avenue mallu. Uhvatila ih je 23-godišnja zaštitarka, a parfemi su pronađeni kod djevojke.

Komentara 5

BI
bizzwizz05
14:56 05.04.2010.

nek više ne radi na Uskrs

Avatar sebastian
sebastian
20:33 04.04.2010.

Covjek u nevolji, nezna na drugi nacin zaraditi novac nego sa oruzjem, tu su kazne velike !!!

DU
Deleted user
07:23 05.04.2010.

VL, kakav nam to hrvatski servirate tu u Hrvatskoj? Koji to K...c pisete ZAREDOM, pa nismo u BiH. Tu kod nas se veli ZA REDOM, a ne "zaredom" .. veli se TAMO a ne "ondje", veli se zaista/sigurno a ne ZASIGURNO ... kontrolirajte te dosljake iz BiH koji nam sa sobom i ne znajuci donose BiH bastardizme ... Ispravljajte ih, ukazujte im na takve stvari ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije