Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Karlovac

Dubioza kolektiv i Thompson ove godine na 28. Danima piva

Dani piva
Foto: Kristina Štedul-Fabac/PIXSELL
Autor
Sandra Golemac
07.07.2014.
u 11:00

Manifestacija će se održati od 22. do 31. kolovoza na prostoru Športsko rekreacijskog centra Korana u Karlovcu

Novi izgled lokacije, veći broj pozornica i bolja kvaliteta programa samo su dio promjena ovogodišnje manifestacije Dani piva koja će se 28. puta zaredom održati od 22. do 31. kolovoza na prostoru Športsko rekreacijskog centra Korana u Karlovcu.

Posjetitelje će zabavljati neka od najvećih domaćih i inozemnih glazbenih imena, poput, Dubioze kolektiva, Hladnog piva, Massima, Jelene Rozge, Thompsona, klape Intrade i brojnih drugih.

– Naša je vizija da Dani piva do 2020. godine budu najinternacionalniji pivski festival u Hrvatskoj, te da privuče znatno više posjetitelja. Ove ćemo godine osigurati ponudu petnaestak različitih pivskih brendova koji inače nisu dostupni u Hrvatskoj - najavila je Branka Slaveska, predsjednica Uprave Karlovačke pivovare, te dodala kako će to biti sjajna prilika da hrvatski ljubitelji piva kušaju nešto novo.

Stručnjaci će, naime, održati edukativne degustacije piva gdje će posjetitelji naučiti više o kulturi piva. S obzirom da organizatori promiču odgovorno konzumiranje kroz aktivnost ‘Ja sam 18+’, bit će organiziran besplatan prijevoz za sve posjetitelje.

Gradonačelnik Damir Jelić istaknuo je kako ova manifestacija ima tradiciju, te godinama doprinosi turističkoj promociji Karlovca.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije