Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije bilo nezakonito

Dražen Barišić demantira optužbe: Za vikendicu sam podigao kredit

drazen barisic,vikendica,portal (1)
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
1/6
08.05.2013.
u 16:18

Vikendicu gradimo polako i sporo. Izvođač radova nije iz Velike Gorice niti s Gradom ima ikakve veze. Sad kada sam pokazao sve papire i sve dokumente isto očekuje od svojih političkih protivnika, oštar je bio gradonačelnik

– Za zemljište koje sam kupio od općine Pokupsko, a onda i za vikendicu čija je gradnja još u tijeku podigao sam kredit. Zemljište sam platio 136 tisuća kuna i posljednju ratu za njega isplatio u listopadu 2012. godine - poručio je to gradonačelnik Velike Gorice Dražen Barišić demantirajući optužbe kako je nezakonitim putem kupio zdanje za odmor obitelji. Kaže kredit koji je podigao četvrti je kredit njegovoj obitelji, a nakon svih odbitaka njemu na raspolaganju ostane pola plaće.

– Vikendicu gradimo polako i sporo. Izvođač radova nije iz Velike Gorice niti s Gradom ima ikakve veze. Sad kada sam pokazao sve papire i sve dokumente isto očekuje od svojih političkih protivnika. Evo moji su tu, svi računi, sve dozvole, ajmo sad svi ostali kandidati za gradonačelnika neka pokažu svoje– oštar je bio gradonačelnik koji je novinare poveo u obilazak svoje vikendice u kojoj još nema struje niti je ona namještena.

– Kad sve bude gotovo, jasno ću građanima predočiti koliko me gradnja koštala ali iznos od 80 tisuća eura je smiješan – kaže. Ipak na pitanje zašto još 2010. godine kada je zemljište kupila njegova supruga tu imovinu nije upisao u svoju karticu, niti u istaknuo kreditno zaduženje Barišić je poručio kako je to napravio u travnju ove godine.

– Nisam to uveo onda jer zemljište nije bilo plaćeno. Plaćao sam ga sve do prošle godine - poručio je gradonačelnik Velike Gorice.

>>Oporba prijavila Barišića zbog vikendice na ime supruge

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije