Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIŠE JE NEMA

Uklonjena klupa u duginim bojama sa Zrinjevca, u gradu objasnili zašto

Djelatnici Zrinjevca ponovno obojili duginu klupu te ju vratili na njeno mjesto u park
Foto: Pixsell
1/11
18.05.2022.
u 10:35

Nakon što je jučer postavljena, jedan ju je muškarac odmah prebojao pa su je iz grada ekspresno ponovno obojili, no danas je klupa nestala

Klupa duginih boja koja je postavljena na zagrebačkom Zrinjevcu danas je uklonjena. Nakon što je jučer postavljena, jedan ju je muškarac odmah prebojao pa su je iz grada ekspresno ponovno obojili. 

Da klupa više nema objavila je na Twitteru HRT-ova novinarka Maja Sever. 

- Klupe nema. Preko noći je nestala klupa duginih boja sa Zrinjevca. Da podsjetim, ubrzo nakon što je postavljena, jedan munje čovjek prefarbao u crno, onda je stavljena nova. Sinoć je bila tu, jutros je nema - objavila je Maja Sever. 

 

Iz Grada Zagreba su za 24 sata rekli da su klupu oni uklonili jer je postavljena samo kao instalacija za taj dan. 

- Grad je maknuo klupu jer nije bilo predviđeno da bude cijelo vrijeme na Zrinjevcu. To je bila instalacija, koja je jučer bila postavljena povodom Međunarodnog dana borbe protiv homofobije, transfobije i bifobije koji se obilježava 17. svibnja. Dakle, plan je bio da klupa ondje bude jedan dan. Nećemo je više vraćati na Zrinjevac. Taj je park zaštićeno područje pa nije moguće trajno stavljati instalacije -rekla je glasnogovornica Grada Zagreba Dinka Živalj.

Klupa je, podsjetimo, postavljena povodom Međunarodnog dana borbe protiv homofobije, transfobije i bifobije. No, brzo nakon postavljanja nepoznati muškarac prebojao ju je u crno da bi je nakon toga radnici odnijeli i ofarbali ponovno u dugine boje. 

VIDEO Nepoznati muškarac devastirao klupu duginih boja koja je postavljena na Zrinjevcu

Ključne riječi

Komentara 7

DL
Dvanaest__legija
10:56 18.05.2022.

Sodomiju ne treba dodatno promovirati, ionako je ima previše!

ME
MediciKM
10:56 18.05.2022.

Bože dragi pa jeste li vi normalni? Do kada će nebitne stvari biti prioritet ovoga grada. Sramim se što sam starosjedioc ovog grada jer ova razularena rulja više ne zna koje su stvarne vrijednosti ovoga grada. Smeće na svakom koraku, ne poduzima se niša. Grad od Frankopanske prema zapadu je mrtav, zapušten...a ovi palamude oko zastava i klupica....pa ima li više itko normalan u vlasti ovoga grada????

DA
dami
11:34 18.05.2022.

Jadna Maja se ozbiljno zabrinula za klupu, kao da u Zagrebu nema većih problema...emoj Zagrebe šta si tražio to si i dobio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije