Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Dođite na jesenski Sensa dan u park Maksimir!

Dođite na najveći festival zdravlja, vitalnosti i ljepote na otvorenome – Sensa Dan u zagrebački Park Maksimir, u ovu nedjelju 20. rujna! Zelene livade postat će oaza uzemljenja, sreće i vitalnosti, a tema s kojom ćemo se baviti je suočavanje s promjenama, neizvjesnošću i strahom
16. rujna 2020. u 15:29 190 prikaza
Sensa dan
Foto: Sensa arhiva
Pogledajte galeriju 1/14

Promjene su dio života, možda posljednje vrijeme više no ikad prije. Svaka promjena nosi sa sobom određenu količinu stresa. Zbog promjena se možemo osjećati preplavljeno i prestrašeno, a može nam se i dogoditi da poželimo ne ustati iz kreveta. Svatko od nas se različito nosi s promjenama.

Sensa dan | Autor : Sensa arhiva Foto: Sensa arhiva

U tim je situacijama važno sebi dati dovoljno vremena kako bismo bili spremni krenuli dalje. A da bi prvi korak protekao što lakše i kako bismo se što brže i čvršće osovili na noge, 11. Sensa dan smo posvetili upravo temama koje se bave suočavanjem s promjenama, neizvjesnošću i strahom.

Stručnjaci, koje smo ponovno za vas okupili, na svojim će vam besplatnim radionicama i predavanjima pomoći da naučite slušati sebe i razmišljati pozitivno, ostanete aktivni, dozvolite si izraziti svoje osjećaje, podignete samopouzdanje, pronađete potporu te gledate na budućnost pozitivno kako biste uvidjeli nove prilike i mogućnosti.

Sensa dan | Autor : Sensa arhiva Foto: Sensa arhiva

Pridružite nam se i ovog puta i budite dio velike Sensine "obitelji" u zagrebačkom parku Maksimir u nedjelju 20. rujna. od 10 do 19 sati. Uživajte u druženju, dobroj energiji i brizi o sebi!

Više o sadržaju i detaljima programa - pročitajte OVDJE.

UPLETEN U AFERU JANAF
Tko je zapravo gradonačelnik Velike Gorice Dražen Barišić?
Gastro Zagreb
Jesen na našem stolu
Gastro sezona: Što nas dolaskom jeseni čeka na našim stolovima