Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oduševio građane

Dirljiva gesta ZET-ovog vozača oduševila je brojne građane: 'On je divno ljudsko biće'

Vozač ZET-a
Zakaj volim Zagreb/Josipa Baketarić
30.10.2022.
u 10:51

Brojni građani imali su samo riječi hvale za vozača autobusa

U Facebook grupi Zakaj volim Zagreb, objavljena je priča o predivnoj gesti vozača ZET-ovog autobusa 279. Naime, vozač je bez razmišljanja izjurio van da pomogne muškarcu u invalidskim kolicima na pješačkom prijelazu. 

"Bus 279. Vozač se zaustavio kod pješačkog prijelaza da propusti gospodina u kolicima. Kad je zaustavio bus, momentalno je izjurio van da mu pomogne da lakše prijeđe cestu i dođe do nogostupa. Na izlasku iz busa sam mu poručila da je divno ljudsko biće, nasmijao se i meni uljepšao jutro osmijehom i svojim postupkom, a vjerujem i gospodinu na slici", objavila je korisnica na Facebooku.

Foto: Zakaj volim Zagreb/Screenshot

Brojni građani imali su samo riječi hvale za vozača autobusa. "Još uvijek postoje dobri ljudi, bravo", samo su neki od komentara. 

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
13:12 30.10.2022.

Doselile se seljacine i sobom donijeli svoje divljacko kameno naslijeđe. Kad sam ja bio klinac, nisam li ustao u tramvaju, nasao se neko da me digne za uho. A da sam se slucajno doma pozalio, jos bi jednom dobio.

PO
poluvodič
11:12 30.10.2022.

Ovi u kolicima često ne žele uopće pomoć jer im često nije potrebna. Kad su u potrebi onda to i jasno daju na znanje. Ovakve geste bi trebale biti normalno ponašanje svih, a ne vijest vrijedna novinskog članka.

SA
sasha68
13:14 31.10.2022.

ovo uopće nije rijetkost, na sreću, vidjam često lijep odgoj većinom kad idem na posao pa ne stignem slikat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije