Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na križanju Slavonske i Držićeve

Prometni kolaps u Zagrebu zbog svadbe? Palile su se baklje, na teren izašla policija

Baklja na cesti
24sata
29.10.2022.
u 20:57

Na teren su izašli policajci i utvrđuju se okolnosti

Na križanju Slavonske avenije i Avenije Marina Držića došlo je do kolapsa nakon što su se počele paliti baklje. Policija je na terenu i utvrđuju okolnosti. Kako neslužbeno doznaje 24sata riječ je o svadbenoj povorci. 

Čitatelji 24sata javljaju kako su se palile baklje i da je velika gužva. Kako se doznaje od zagrebačke policije, dojavu su zaprimili u 19.20. Na teren su izašli policajci i utvrđuju se okolnosti. 

- Nemoguće je proći križanjem! Tamo je na desetke policajaca koji pokušavaju regulirati promet - rekla je jedna čitateljica i dodala kako automobili stoje u koloni. 

Video: Vučna služba odvozi auto s mjesta napada: Čovjek se vraćao s posla, a onda su ga pretukli

Ključne riječi

Komentara 19

TU
TutoBruto
23:10 29.10.2022.

Ljudi moji da deotepenaca nema Zagreb bi bio selendra sa cca stanovnika tipa Varazdin. Zagreb je sto je jer se doselio narod od svugdje i neka su došli. To je bogatstvo. Medjutim, ovo je pitanje pravne drzave i unutrasnjih poslova. NE MOZE NITKO AMA BAS NITKO BLOIRATI CESTE!. Svatove sve redom treba kazniti i to masno. Nema oprosta kao svadba je. NEMA! ZAKON JE ZAKON! KAZNI SVE PO DJEPU SVE I ONE STO SUPIJANI JOS BILI K TOME! Pred pravdom nema jednakijih. Kazni sve redom!

GO
goran31
13:07 30.10.2022.

Komentar na vrhu prozova dotepence, a 90% Zagrepčana su dotepenci ili potomci dotepenaca nakon 1945. Na kraju krajeva, gradonačelnik Zagreba je Bosanac Tomašević.

VI
vidum
06:04 30.10.2022.

Prošli tjedan u Zadru ista stvar. Obje trake prema Crnom zatvorene, veliki broj auta na hrpi i sve u dimu i plamenu. Ja sam vozio prema gradu i kad sam to vidio, srce mi je stalo.Bio sam uvjeren da jee u pitanju lančani sudar i da gori više auta. Bio sam spreman stati i pomoći. Kad sam došao blizu i vidio o čemu se radi, rekao sam neke stvari koje ovdje ne smijem ponavljati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije