Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Puknuće cijevi

Dio Gornje Dubrave, Savice i Podsljemena jutros je bez vode

Puknuće magistralnog cjevovoda na Sarajevskoj ulici - Novi Zagreb bez vode
Davor Puklavec/PIXSELL
01.12.2021.
u 10:22

Opkrba vodom osigurana je putem autocisterne, kažu u Vodoopskrbi i odvodnji.

Stanovnici brdovitih predjela Gornje Dubrave, kao i naselja Jazbina u Podsljemenu, jutros su se ponovno probudili bez vode. Došlo je, kažu u Holdingu, do pucanja cijevi u Ulici Jazbinski odvojak V. U Vodoopskrbi i odvodnji također su priopćili da neke ulice nemaju vodu. 

-  Zbog neplaniranih radova na vodoopskrbnom sustavu potrošači u Ulici Jazbinski odvojak V u Jazbini te ulicama Medvedski breg, Pirinova, Cesarova, Šuškovići i Slanovečkoj u Dankovcu​ u bez vode. Za vrijeme radova opskrba vodom osigurana je putem autocisterne s oznakom "VODA ZA PIĆE" - stoji na stranicama ViO-a, a na Holdingovim stranicama piše da je bez vode je i dio potrošača u Velikogoričkoj ulici na Savici. Opskrba pitkom vodom osigurana je, također, autocisternama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije