Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svjetski dan plesa

Diljem grada odaju počast plesu i pokretu

29.04.2012., Zagreb - Uz glazbu i ples na Zrinjevcu se obiljezio Svjetski dan plesa. Photo: Borna Filic/PIXSELL
Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/2
29.04.2015.
u 11:00

Na Zrinjevcu cjelodnevni program, u Plesnom centru radionice, u Travnom za umirovljenike natjecanje, a bit će i predstava

Danas točno u 18 sati zagrebački će se plesači okupljeni na Zrinjevcu povodom Svjetskog dana plesa ukipiti i time odati počast plesu, pokretu i plesnim umjetnicima. Na taj će se način pridružiti brojnim plesačima iz cijele Hrvatske u velikom performansu pod nazivom "Freeze za ples". To je samo dio današnjega cjelodnevnog programa kojeg na Zrinjevcu organizira Plesni centar Tala, a čiji je vrhunac čitanje poruke za Dan plesa koju će ove godine pročitati plesač i koreograf Branko Banković.

U Zagrebačkom se plesnom centru, pak, cijeli dan održavaju besplatne radionice, a navečer su na repertoaru dvije plesne predstave - Trijada i Ako zaigram neku novu igru.

A povodom Dana plesa i Grad Zagreb će već tradicionalno organizirati natjecanje u plesu za više od 200 građana starije životne dobi, korisnika domova za starije i nemoćne, u Kulturnom centru Travno s početkom u 12 sati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije