Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u blizini zagreba

Dijete pokušalo ukrasti novčanik iz auta, vozač (47) ga ulovio, a policija privela u postaju

Zagreb: Nekoliko vozila sudjelovalo u prometnoj nesreći na Aveniji Većeslava Holjevca
Igor Kralj/PIXSELL
23.12.2023.
u 13:31

Protiv osumnjičenog će redovnim putem biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku za mladež u Velikoj Gorici, navodi policija u svom izvješću.

Neobičan pokušaj krađe dogodio se jučer u poslijepodnevnim satima u velikogoričkom naselju Gradići, točnije u Prigorskoj ulici. Maloljetnik je primijetio otključan Ford i u njemu vlasnikov novčanik te je došao na ideju da bi mogao počiniti krađu. Ušao je u automobil i krenuo po novčanik, no u tom trenutku zapazio ga je vlasnik.

– Na počinjenju kaznenog djela krađe novčanika iz otključanog osobnog automobila marke Ford  zagrebačkih registarskih oznaka, 47-godišnji vlasnik uhvatio je maloljetnika i zadržao do dolaska policijskih službenika koji su ga doveli u službene prostorije na kriminalističko istraživanje – izvijestila je zagrebačka policija.


 
Protiv osumnjičenog će redovnim putem biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku za mladež u Velikoj Gorici, navodi policija u svom izvješću.

Komentara 5

MA
marcellus
14:15 23.12.2023.

Čudi me da policija nije privela vozača, odredila mu mjesec dana pritvora, i digla protiv njega tri optužnice za napad na dijete, u skladu s novijom policijsko pravosudnom praksom, ko onog profesora

Avatar Moodleen
Moodleen
15:55 23.12.2023.

Pleme Kakajtazi? Naravno, uz podršku druga Plenkoševića.

MK
MKinkognito60
12:06 24.12.2023.

Imaoje sreću vozač jer ga nisu lišili slobode. Neovlaštena osoba oduzela slobodu (kako je u članku napisano) djetetu, čak može biti optužen za otmicu, pa ako je "grubo" držao recimo za ruku i ako aklinac uspije pokazati modricu može biti optužen za nanošenje tjelesnih ozlijeda. Inače ne mogu preko pristranosti, policija je klinca optužila, dakle mora imati 14 ili više godina onda je to stariji maloljetnik i ne više dijete.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije