Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Čudesni 'slavuj u japankama': Glasom ostavio u nevjerici prolaznike na Glavnom kolodvoru

'Jesi li mu dala 100 eura?', 'uljepšali ste mi dan', 'prekrasno, naježila sam se' - samo su neki od komentara korisnika koji su pogledali video na Facebooku.
04. rujna 2019. u 14:46 15 komentara 20022 prikaza
Marko Antolković
Foto: Facebook screenshot
Pogledajte galeriju 1/3

Mnogo puta svjedočili smo raznim izvedbama uličnih pjevača/svirača, a nerjetko nas neki od njih oduševe pa im u 'škrabicu' ubacimo zasluženi 'honorar'. 

Stranac svira iznenađenje Ovaj stranac svojim je glasom oduševio prolaznike u zagrebačkoj Ilici. Pogledajte video

Prolaznike na zagrebačkom Glavnom kolodvoru danas je pak oduševio sjajan nastup jednog mladića i djevojke pa se snimka vrlo brzo širi društvenim mrežama skupljajući simpatije korisnika.

- Tko god da je, savršen je. Suze na oči natjera ljudima - komentirala je autorica videa na kojem mladić u ležernom izdanju s 'japankama' na nogama briljantno pjeva poznate glazbene uratke u pratnji djevojke koja svira gitaru.

'Jesi li mu dala 100 eura?', 'uljepšali ste mi dan', 'prekrasno, naježila sam se' - samo su neki od komentara korisnika koji su pogledali video na Facebooku.

Doznali smo i tko je talentirani mladić. Riječ je o Marku Antolkoviću, opernom pjevaču s Glazbene akademije.

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
 • sabinafilko:

  Znači dečko je vrh. Žao mi je što nisam mogla ostati i snimiti sve od početka do kraja. Glašćina kakva se rijetko čuje uz ove današnje zavijačine i cajke. Vrh vrh vrh!!!

 • Avatar Psychlist
  Psychlist:

  Fantastično!

 • larala:

  vrhunski