Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Investicija

Cibona dobiva videonadzor i kontrolu ulaska

nadzorne kamere
Petar Glebov/PIXSELL
16.02.2012.
u 08:00

Videonadzorom će se lakše identificirati izgrednici za vrijeme utakmica i nasilnici na koncertima u dvorani Dražen Petrović

Za uvođenje sustava videonadzora, kontrole ulaska i sustava za prodavanje karata u dvorani Dražen Petrović Grad će izdvojiti 2,850.000 kuna. Sasvim je jasno, dvorani KK Cibone koja je u vlasništvu Grada doista i jest potrebna financijska injekcija jer u nju nije ulagano već više od deset godina, a to priznaje i direktor Zdenko Antunović, inače i bivši voditelj Arene Zagreb.

Ipak, ističe da novac od Grada još nisu dobili i da ne zna kako će se cijeli projekt financirati. Valja napomenuti da će sredstva koja je odobrio gradonačelnik Milan Bandić biti isplaćena školi košarke koja upravlja dvoranom, a kojom predsjeda Antunović.

– Videonadzor u dvorani potreban je jer to policija zahtijeva. Potreban je videonadzor i to ćemo staviti u svoj plan jednako kao i kontrolu ulaska u dvoranu, slično kao u Areni. Tako se kontroliraju i publika za koncerata i navijači za utakmica. Da se što lakše identificira one koji prave probleme – objasnio je Antunović koji je najavio i zamjenu stakala za proljeće.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije