Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
psihijatar upozorio

Centri za ovisnike u Remetincu i Dubravi od ponedjeljka ne postoje

\'30.11.2010., Varazdin - U zupaniji su cak 772 ovisnika o drogama, a ove su godine 232 lijecena.Ilustracija,  Photo: Marko Jurinec/PIXSELL\'
Marko Jurinec/PIXSELL
19.12.2012.
u 10:24

– Posljedica ovakve odluke zagrebačkog Zavoda za javno zdravstvo jest da u istoj čekaonici sjedi 16-godišnjak koji je popušio džoint, ovisnik s podebljim kriminalnim dosjeom, ovisnik koji je više puta bio u zatvoru i diler – kaže Ćelić

Centri u Remetincu i Dubravi koji su skrbili o najvećem broju ovisnika u Hrvatskoj prema izvješću Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo od ponedjeljka više ne postoje – upozorio je psihijatar Ivan Ćelić na tiskovnoj konferenciji GO HDZ-a.

– Posljedica ovakve odluke zagrebačkog Zavoda za javno zdravstvo jest da u istoj čekaonici sjedi 16-godišnjak koji je popušio džoint, ovisnik s podebljim kriminalnim dosjeom, ovisnik koji je više puta bio u zatvoru i diler – upozorio je psihijatar i dodao da kao stručnjak koji radi poglavito s heroinskim ovisnicima ovakvu situaciju smatra nedopustivom!

Pozivao je mjerodavne, Zvonimira Šostara, kao predstavnika gradskog ureda za zdravstvo i ministra zdravlja Rajka Ostojića da krenu put Mirogojske i vide što se događa sa Službom za prevenciju i liječenje ovisnosti.

Komentara 1

AU
autoritet
14:32 19.12.2012.

Pa nije loše da 16-godišnjak koji je popušio džoint vidi što ga čeka ako nastvavi tim putem. Ovo je sjajna preventiva

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije