Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pedeset godina braka

Božica i Željko: Vidimo se na dijamantnom piru

SONY DSC
Privatna arhiva
19.01.2017.
u 16:08

Par iz Gornjeg Vrapča obnovio je zavjete u istoj crkvi u Župi svete Barbare u kojoj su se vjenčali na Staru godinu 1966.

Zaručili su se nakon dva mjeseca poznanstva.

I odlučili se vjenčati točno na Staru godinu 1966. godine. Jedino što je sprečavalo Božicu i Željka Novosela da to ne učine prije njezine su godine. Htjeli su, naime, pričekati dok Božica ne navrši 18. kako bi kao “odrasli” i zreli ljudi okrunili svoju ljubav. Par iz Gornjeg Vrapča nedavno je sudbonosno “da” izgovorio ponovno nakon pedeset godina. Učinili su to u istoj crkvi kao i onda, u njihovoj Župi sv. Barbare, a zavjete su obnovili pred dugogodišnjim župnikom Matom Matićem, koji je samo za ovu prigodu došao iz župe Blažene Djevice Marije Žalosne iz Španskog.

Otkrili su i tajnu svojih, kako su rekli, “prvih pedeset”.

– Zajedno smo sanjali, zajedno živjeli, istom se nadali i jedno drugo voljeli. Divno je živjeti pedeset godina zajedno, ponekad se i posvađati, ali se još češće skupa radovati – ganuli su okupljene dok su razmjenjivali prstenje. I dodali: “Vidimo se na dijamantnom piru!”

Komentara 1

Avatar fijolica
fijolica
13:56 20.01.2017.

Konačno jedan istinski pozitivan tekst. Bravo Božica i Željko!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije