Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jedni za druge

Borba protiv ovisnosti: Konjem protiv horsa i promila

'27.09.2013., Jadrtovac - Osam konja konjickog kluba Marjan uziva na ispasi  u prirodi kod Jadrtovca. Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL'
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
21.11.2013.
u 09:18

Prigodni zabavni program održat će se sutra od 19 sati u dvorani Edukacijskog centra Klinike za psihijatriju Vrapče, Bolnička cesta 32.

"Konjem protiv horsa i promila” naziv je događanja udruge Jedni za druge kojim se peti put obilježava mjesec borbe protiv ovisnosti. Prigodni zabavni program održat će se sutra od 19 sati u dvorani Edukacijskog centra Klinike za psihijatriju Vrapče, Bolnička cesta 32.

O programu udruge, koji se odnosi na resocijalizaciju ovisnika kroz aktivnosti terapije jahanjem, govorit će predsjednica Sanja Maroević, klinička psihologinja, a prisutnima će se obratiti i prof. dr. sc. Vlado Jukić, ravnatelj Klinike za psihijatriju Vrapče.

Na obilježavanju mjeseca borbe protiv ovisnosti nastupat će KUD Dragutin Domjanić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije