Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preusmjeravanje

Blokiran tramvajski promet u Ilici, linije preusmjerene

Zagreb Trg
27.02.2013.
u 13:53

Zastoj je posljedica prosvjeda radnika Diokija i DINA-e te se očekuje stabilizacija prometa kada se radnici povuku s ulica, rečeno nam je iz ZET-a.

Od 13.45 sati blokiran je tramvajski promet na križanju Jurišićeve i Draškovićeve ulice pa se linije 1, 11, 12, 14 i 17 preusmjeravaju Praškom ulicom do Glavnog kolodvora, Branimirove, Ulice kneza Mislava, Trga žrtava fašizma, Zvonimirove pa dalje redovitim trasama.

Zastoj je posljedica prosvjeda radnika Diokija i DINA-e te se očekuje stabilizacija prometa kada se radnici povuku s ulica, rečeno nam je iz ZET-a.

Ključne riječi

Komentara 3

SR
sta_reci
23:20 27.02.2013.

Ali su clanak o protestu odmah maknuli, i Vecernji i Jutarnji, kao da se to ne dogada danas i kod nas ...

Avatar b.ri
b.ri
17:59 27.02.2013.

Iskreno mi je žao jadnih ljudi.. Želim im da što prije riješe svoj status i izbore za svoja prava! Suosjećam s njima i njihovim obiteljima... Ali nisam za to da se blokiraju drugi ljudi, imovina ili bilo tko , tko nema veze s uzrokom njihovih problema.

SR
sta_reci
19:48 27.02.2013.

b.ri pametnije ti je da im se solidarno pridruziz, jer sutra to nedaj Boze ceka i tebe. Tako je to kad drzava i politikanti nemaju odgovornosti koje bi trebale imati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije