Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Bježao policiji pa skoro pregazio baku s unukom na zebri

Potjera je počela kada se mladić odbio zaustaviti na zahtjev policajaca
09. kolovoza 2018. u 22:07 6 komentara 1415 prikaza
prometna policija
Foto: Ilustracija: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Još jedna jurnjava dogodila se u Zagrebu, a ovoga puta policija je jurila za 24-godišnjakom u crnom BMW-u.

Potjera u Zagrebu Potjera u Zagrebu Otkrivamo nove detalje: Vozač koji je pola sata bježao policiji nema vozačku dozvolu

Potjera je počela kada se mladić odbio zaustaviti na zahtjev policajaca. Redovna policijska kontrola uočila ga je poslije 19 sati u Ulici Karažnik, pišu 24 sata.

Oglušio se na njihove zvučne i svjetlosne signale te nastavio voziti Ulicom Gajnice, do koje je stigao popevši se na nogostup i vozeći dijelom predviđenim za pješake. Iz Gajnice bježi prema Ulici Dubravica pa do Karažnika. Skreće na Ulicu Medpotoki, izlazi na Aleju Bollognu i juri prema Črnomercu.

Potjera u Zagrebu Mora platiti 83.000 kn Luda potjera po Zagrebu: Mercedesom jurio kroz crveno, suprotnim trakama...

Jureći po Bologni ne zaustavlja se na crvena svjetla na semaforima i čini brojne prekršaje.

– Stajali smo na semaforu na Trgu siječanjskih žrtava. Kraj nas je projurio crni BMW i kroz crveno skrenuo lijevo na Ilicu prema Vrapču. Umalo je zgazio pješake, baku s malim djetetom, koja je na svoje zeleno krenula prelaziti cestu – ispričao je očevidac.

policija Drama u Splitu Tijekom policijske potjere umro 44-godišnji muškarac

Policija ga je na kraju uhitila u Jablanskoj ulici gdje je zaustavio automobil i počeo trčati. Ustanovljeno je kako je, osim brojnih prekršaja koje je počinio, imao i izrečenu zabranu vožnje.

Financije
Vrhunska edukacija
Kako primijeniti EXCEL® na konkretnim poslovnim zadacima?

A1 izdvaja za Vas

  • ivica.vranjic:

    Tatin sin... I opet krivosuđe neće dosuditi primjerenu kaznu!

  • narcis660:

    Manijaka zatvorit u kakvu ludaru i nepuštat van jer takav nije zaslužio da slobodno šeta a ne da vozi.idiot balavi, e pa da je u pravoj državi nebi mu pomoglo ni da je božji sin al kod nas je sve ... prikaži još! moguće....to je jadno i tužno.

  • liskovaca:

    jel i ovaj pripadnik svima nam drage nacionalne manjine kao i onaj od neki dan sa Mercedesom? Uvakve gnjide neće odgovarati dok ne ubiju nekoga! Pitanje je dali i tad....