Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIKOLA VUKOVIĆ

Bivši šef Holdinga o ulozi Juričana: Pokušao je djelovati kao posrednik u 'mirnom razlazu'

Nikola Vuković
Zagrebački holding
12.10.2021.
u 13:29

– Juričan ni na koji način nije sudjelovao u mom imenovanju na mjesto predsjednika Uprave – tvrdi smijenjeni predsjednik uprave Zagrebačkog holdinga

Bivši predsjednik uprave Zagrebačkog holdinga Nikola Vuković demantirao je tvrdnje da je Dario Juričan sudjelovao u njegovu imenovanju.

– Juričan ni na koji način nije sudjelovao u mom imenovanju na mjesto predsjednika Uprave. U cijelom tom razdoblju s njim sam se susreo samo jednom i to zadnjeg dana moje dužnosti 4. listopada kad je sve bilo gotovo. Juričan je pokušao djelovati kao posrednik u ''mirnom razlazu'', ma što to značilo. U tome nije ni mogao uspjeti, ali je barem ostao svjedok susreta s gđom Benčić – priopćio je Vuković.

Osvrnuo se i na današnju konferenciju za medije zagrebačkog gradonačelnika Tomislava Tomaševića.

– Gradonačelnik je danas dvaput ponovio neistinu da se taj susret dogodio na moje traženje. Odlučno demantiram taj navod, za što postoje svjedoci. Nisam imao nikakav interes za taj sastanak, ali sam otišao iz pristojnosti i gđa Benčić mi je zahvalila što sam došao. Toliko za sada o dosljednosti gradonačelnika u istinitom iznošenju ''činjenica'' – kaže Vuković.

Komentara 1

TR
trandri
14:50 12.10.2021.

Bajakić, Benčić, Raukar, Dolenc, Celakoski, Senf, to vam je hijerarhija sekte MOŽEMO. Ovaj Tomašević je samo maskota kao i Juričan koji služe interesima Benčić, Dolenc i Bajakića koji imaju i udjele u zajedničkim sumnjivim firmama. Uglavnom, svi skupa su cirkusantii koji su u 100 dana neradom produbili dubioze Holdinga i Grada, odnosno digli su dugove za milijardu kn.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije