Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Bivši šef Croatia osiguranja Hrvoje Vojković prodaje stan za 13 milijuna kn

Osim stana u oglasu se našla i cijela zgrada po cijeni od 3,3 miljuna eura.
07. siječnja 2019. u 21:08 29 komentara 8328 prikaza
Hrvoje Vojković
Foto: Zeljko Hladika/24sata/PIXSELL

Već pola godine Hrvoje Vojković, bivši šef Croatia osiguranja, prodaje stan od 486 kvadrata u samom središtu Zagreba.

Hrvoje Vojković Hrvoje Vojković: Darinko Kosor želi kontrolirati Croatia osiguranje

U oglasu se navodi da se radi o dvoetažnom stanu s deset soba, wellness zonom, sanitarnim čvorom, centralnim etažnim grijanjem i aluminijinskim prozorima. Cijena stana procijenjena je na 13 milijuna kuna. Osim stana, u oglasu se nudi mogućnost prodaje cijele zgrade od 918 četvornih metara po cijeni malo višoj od 25 milijuna kuna.

Dok je još bio predsjednik Croatia osiguranja zajedno s predsjednikom HSLS-a Darinkom Kosorom i njihovim svađama punili su naslovnice medija. Nakon tih svađa istupio je iz stranke te je ubrzo smjenjen s mjesta šefa CO-a. Od tada se nije pojavljivao često u javnosti. Bio je i ministar gospodarstva 2002. godine zadržavši se na poziciji manje od pola godine.

Dobi.hr
BUDUĆNOST U VAŠEM DOMU
Juraj Križanić: „Danas svi mogu unaprijediti i automatizirati kućanstvo postepenom ugradnjom pametnih uređaja koji štede energiju, vrijeme i novac”
 • Avatar mileudarcina 1
  mileudarcina 1:

  Kao šta vidite iz priloženog, dobro se nakro, sad si samo zamislite kako se vrhuška nakrala kad uzmemo u obzir da je ovaj bio samo pijunko.

 • Avatar AnteDeJure
  AnteDeJure:

  Bivši šerif prijeratne komunističke omladine SR Hrvatske, mutni poslovi u preprodaju državne imovine te iste omladinske organizacije nakon 1990, veliki roduljub i ratni profiter, dobre veze sa Udbom i inače dobro umrežen, kum, stric, prijatelj, Djed Mraz svim mogućim Velevalžnim ... prikaži još!m naše države, klasična veza politike i privrede, korupcija nikad dokazana. Premazan sviim mastima kao diplomirani fiškal. Višestruki milijoner. Što reć, tipičan primjer "uspješnog muda" poslijeratne Hrvatske. Bravo!

 • Manu@:

  Nema jadan od čega živjeti pa seli u Irsku. U Hrvatskoj nikad nije dobio pravu priliku.