Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
akcija

Besplatni tehnički pregled vozila u AK Siget

25.11.2014.
u 16:21

Čak 90 posto vozača uvjereno je da su njihovi automobili ispravni, a u Autoklubu su na pregledu našli puno nepravilnosti

Više od 50 milijuna ozljeda svake godine, ali i 1,2 milijuna mrtvih statistike su sa svjetskih cesta, na koje je upozorio Autoklub Siget u subotu, kad su vozači upravo kod njih mogli obaviti besplatno testiranje ispravnosti vozila. Akcija će se nastaviti tijekom čitavog ovog tjedna, pa će svi zainteresirani vozači imati priliku provjeriti je li njihov automobil u ispravnom stanju.

– Najveći uzročnik prometnih nesreća jesu neispravna vozila, a akcija je pokrenuta kako bi vozači što bolje mogli pripremiti svoje automobile za nadolazeće zimske uvjete – objasnili su iz Autokluba Siget u kojem vozači mogu provjeriti motore svojih automobila, kočnice, svjetla, podvozja, amortizere, tekućinu u automobilu, ali i ostale stvari potrebne za tehničku ispravnost vozila. A da je sve u redu s njihovim automobilima, uvjereno je više od 90 posto vozača, rekli su iz Autokluba.

– Na testiranju za vikend otkrili smo mnoge nepravilnosti na različitim vozilima, pa akciju nastavljamo cijeli tjedan. Važno je da vozilo bude sto posto sigurno, zbog nas osobno, ali i sigurnosti ostalih sudionika u prometu – objasnio je Damir Škaro, predsjednik Autokluba Siget.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije